SMSInfo


 SMS upit

Najznačajniji poslovni podaci u jednoj SMS poruci

 

Naše usluge prilagođavamo Vašim potrebama i svakodnevnim zahtjevima tržišta. Nakon detaljne analize tržišta, obogatili smo ponudu financijskog asistenta još jednom uslugom – “NAJZNAČAJNIJI POSLOVNI PODACI U JEDNOJ SMS PORUCI”.

Ako nemate vremena pregledati  cjelokupne podatke o tvrtki od Vašeg interesa ili su Vam potrebne brze informacije o blokadama, prihodima i zaposlenima, od sada to možete saznati na još lakši način!

Pošaljite OIB tvrtke  od interesa na broj 86 86 86. U najkraćem roku stići će Vam SMS sa svim podacima o tvrtki  koja Vas zanima.

Pregledajte sve aktualne informacije o:

  • Blokadama
  • Broju dana provedenih u blokadi
  • Poslovnim prihodima
  • Dobiti
  • Broju zaposlenih

Zašto Vam šaljemo poslovne podatke putem SMS-a?

Iako smo korištenje usluga na samom portalu maksimalno prilagodili svim Vašim potrebama, usluga “NAJZNAČAJNIJI POSLOVNI PODACI U JEDNOJ SMS PORUCI” omogućuje  još brži i jednostavniji pregled svih podataka o tvrtki na osnovu kojih možete donijeti sigurniju poslovnu odluku.

Bilo da ste IT stručnjak ili poduzetnik s osnovnim znanjem korištenja računala, ova usluga svakako će Vam biti od koristi. Ako nemate vremena za detaljan pregled poslovnih podataka ili želite steći brz uvid u poslovanje potencijalnog suradnika ili konkurencije, u jednoj SMS poruci saznat ćete sve, bez potrebe za dodatnim pretraživanjem portala.

Saznajte je li tvrtka  s kojom planirate poslovnu suradnju ikada bila u blokadi, koliki su joj prihodi i dobit. Možete se informirati i o poslovanju konkurentske tvrtke te tako donijeti precizniju poslovnu odluku.  

Podaci koje primate  u SMS poruci su ažurni na dan slanja poruke. Informacije o blokadama  svakodnevno ažuriramo, a financijski podaci su izvučeni iz prošlogodišnjeg izvješća koje je tvrtka predala FINI.

Operater usluge je It1 d.o.o. (Selska cesta 90A, 10000 Zagreb), a nosilac usluge je Companywall d.o.o.

Cijena usluge “NAJZNAČAJNIJI POSLOVNI PODACI U JEDNOJ SMS PORUCI” je 7kn sa PDV po poruci. Usluga je dostupna 24 sata dnevno.

Imate li pitanja?

Dostupni smo od 8:00 do 16:00 sati svakog radnog dana na navedenim telefonskim brojevima:

01/6443-785 | 099/349-7399
info@companywall.hr