DOBRA KUHINJA d.o.o.
Aktivan
OIB
26112356074
MBS
080757353
Datum osnivanja
16.12.2010.
Kontakti
- tel
-
09884292XX0165869XX09948816XX0161462XX0986094XX
-
info@dobrakuhinja.hr
- web
-
www.catering-dobrakuhinja.com
Tvrtke na istoj adresi
Savica Šanci 133, 10000, Zagreb, Hrvatska
Naziv | OIB | Vlasnik |
---|---|---|
NADA-PROIZVODNJA HRANE d.o.o. u stečaju | 45105091624 |
Informacije iz registra
- Temeljni kapital
- 20.000,00
- Pravni oblik
- društvo s ograničenom odgovornošću
- Djelatnost
-
pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane pripremanje i usluživanje pića i napitaka pružanje usluga smještaja prirpemanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering) proizvodnja hrane i pića turističke usluge u nautičkom turizmu turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti športska rekreacija iznajmljivanje strojeva i opreme, bez rukovatelja i predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo promidžba (reklama i propaganda) istraživanje tržišta, ispitivanje javnog mnijenja savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem organizacija seminara, kongresa, priredbi, koncerata, promocija, izložaba i tečajeva pružanje usluga informacijskog društva izrada i oblikovanje web stranica računalne i srodne djelatnosti kupnja i prodaja robe oabvljanje trgovačkog posredovanja na doamćem i inozemnom tržištu zastupanje inozemnih tvrtki djelatnosti javnoga cestovnog prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu prijevoz za vlastite potrebe djelatnost otpremništva skladištenje robe stručni poslovi prostornog uređenja projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina nadzor nad gradnjom posredovanje u prometu nekretnina poslovanje nekretninama poslovi upravljanja nekretninom i održavanje nekretnina čišćenje svih vrsta objekata održavanje i popravak ugostiteljske opreme - Financije
-
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 26.4.2021. Godina 2020 Obračunsko razdoblje 1.1.2020. - 31.12.2020. Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj