GOOD BAKERY PRODUCTS d.o.o. u stečaju
Neaktivan
OIB
49834611133
MBS
060406673
Datum zatvaranja
17.09.2021.
Bonitetna ocjena
Financijski sažetak
2017 | 2018 | 2019 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 0,00 | 0,00 | 8.306,45 |
Ukupni rashodi | 0,00 | 0,00 | 17.047,85 |
Dobitak/gubitak | 0,00 | 0,00 | -8.741,40 |
Kapital | 0,00 | 0,00 | -6.054,57 |
Sredstva | 0,00 | 0,00 | 6.817,34 |
Kratkoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 12.871,91 |
Dugoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Potraživanja od kupaca | 0,00 | 0,00 | 5.622,31 |
Tekući omjer | 0,00 | 0,00 | 0,53 |
Dani naplate potraživanja | 0,00 | 0,00 | 247,06 |
Prosječna bruto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Broj zaposlenih | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Izvor: Financijska agencija FINA
Računi i blokade
Datum otvaranja računa
Datum zatvaranja
Banka
Status bankovnog računa
4cd1b039-2f14-4f
Datum otvaranja računa
17.2.2023. 21:33:45
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
62860c7f-c468-48
Datum otvaranja računa
13.9.2022. 21:33:45
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
Aktivan
caf75e8b-f05b-48
Datum otvaranja računa
7.5.2022. 21:33:45
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
Blokiran
Datum otvaranja računa
16.6.2022. 21:33:45
Datum zatvaranja
18.5.2024.
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
Zatvoren
Nekretnine u vlasništvu
Zemljišnoknjižni odjel/Općinski sud | Glavna knjiga | Broj ZK uloška |
---|---|---|
009d6f88-1a35-41f7-b550-f7c68a9a06cf | d144da51-56b | 0900 |
6d62e894-f831-481d-bffc-3aca2d1a1c72 | 3b52be3f-c06 | f638 |
eee19d27-7b96-4ea5-84e4-1ec3b43c8b74 | 88cc2d19-1b7 | 3924 |
d03049db-217e-47d3-8ab2-cab1d3eac664 | 502b9938-771 | a203 |
6ce4fd5d-fe17-4c38-b6ac-df2101e63a59 | d9e573e5-064 | fa53 |
2555ee2a-35a0-4f2c-98ed-117e88c50545 | 8a021ef5-136 | d232 |
bf868bc5-5a0a-4d6f-844e-995e3d020bcf | 73271586-7ea | 487d |
f85bea02-3778-4852-ac3a-4f2017966e59 | ccfd4e59-133 | 1f66 |
3b531c4b-ee3f-4ca6-8239-329bec5ce26c | 22fcc090-108 | c281 |
2e31618b-d213-4950-992b-887cf722b5c9 | fdb7d5cd-fc4 | 697b |