HEALTHY FOOD d.o.o.
Aktivan
OIB
35883879405
MBS
081120227
Datum osnivanja
21.09.2017.
Kontakti
- tel
-
09764053XX
-
office@healthyfood.hr
Prethodne adrese tvrtke
Adresa | od | do |
---|---|---|
Ulica Ivana Mažuranića 54 | 9.3.2023. | - |
Ivana Mažuranića 54, 34550 Lipik | 10.6.2020. | 9.3.2023. |
Strmen 105, 44210 STRMEN | od osnivanja | 10.6.2020. |
Tvrtke na istoj adresi
Ulica Ivana Mažuranića 54, 34550, Lipik, Hrvatska
Naziv | OIB | Vlasnik |
---|---|---|
BM HERBA d.o.o. u stečaju | 99331441882 | Stipe Pavić |
VM ING j.d.o.o. | 93493525871 | Vedran Macura |
LIPKOM d.o.o. | 33175359761 | GRAD LIPIK |
OLIVIER, uslužni obrt, vl. Vladimir Olivier, Lipik, Ulica Ivana Mažuranića 79 | 79425315605 | OLIVIER VLADIMIR |
Informacije iz registra
- Temeljni kapital
- 20.000,00
- Pravni oblik
- društvo s ograničenom odgovornošću
- Djelatnost
-
usluge informacijskog društva integrirana proizvodnja poljoprivrednih proizvoda proizvodnja brašna i stavljanje brašna na tržište proizvodnja sjemena dorada sjemena pakiranje, plombiranje i označavanje sjemena stavljanje na tržište sjemena proizvodnja sadnog materijala pakiranje, plombiranje i označavanje sadnog materijala stavljanje na tržište sadnog materijala uvoz sadnog materijala proizvodnja, prerada, unošenje iz trećih zemalja ili distribucija određenog bilja, biljnih proizvoda i drugih nadziranih predmeta usluge iznajmljivanja vozila (rent-a-car) promidžba (reklama i propaganda) istraživanje tržišta i ispitivanja javnog mnijenja uzgoj i prerada gljiva djelatnost pakiranja djelatnost prometa na veliko lijekovima djelatnost uvoza, proizvodnje, prometa i stavljanja na tržište hrane i/ili aditiva, aroma i enzima i njihovih mješavina - Financije
-
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 22.4.2023. Godina 2022 Obračunsko razdoblje 1.1.2022. - 31.12.2022. Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj
Prethodna imena tvrtke
Ime | od | do |
---|---|---|
HEALTHY FOOD d.o.o. | 12.5.2023. | - |
HEALTHY FOOD d.o.o. u stečaju | 10.6.2020. | 12.5.2023. |
HEALTHY FOOD j.d.o.o. | od osnivanja | 10.6.2020. |