CAKAREVIC d.o.o. u likvidaciji
Neaktivan
OIB
63160187214
MBS
040269994
Datum osnivanja
09.03.2011.
Datum zatvaranja
12.12.2023.
Osnovne informacije
- Naziv
- CAKAREVIC društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge u likvidaciji
- MBS
- 040269994
- OIB
- 63160187214
- Datum osnivanja
- 9.3.2011.
- Datum zatvaranja
- 12.12.2023.
- NKD
- L6810 - Kupnja i prodaja vlastitih nekretnina;
- Veličina poduzeća
- Mali
- Registarsko tijelo
- Trgovački sud u Pazinu
Kontakti
-
tcakarevic10@gmail.com
Prethodne adrese tvrtke
Adresa | od | do |
---|---|---|
Ulica Monte Magno - Via Monte Magno 23 | 14.9.2022. | - |
Monte Magno 23, 52100 Pula | od osnivanja | 14.9.2022. |
Tvrtke na istoj adresi
Ulica Monte Magno - Via Monte Magno 23, 52100, Pula, Hrvatska
Naziv | OIB | Vlasnik |
---|---|---|
CLAIR DE LUNE d.o.o. | 93719208998 | Nika Babović |
Informacije iz registra
- Temeljni kapital
- 2.640,00
- Pravni oblik
- društvo s ograničenom odgovornošću
- Djelatnost
-
Gospodarska djelatnost kupnje i prodaje robe i/ili pružanja usluga u trgovini u svrhu ostvarivanja dobiti ili drugog gospodarskog učinka, na domaćem ili inozemnom tržištu Pripremanje hrane, pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja, pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu (u prijevoznim sredstvima na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering) Prijevoz putnika i tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu Poslovanje nekretninama Iznajmljivanje nekretnina Stručni poslovi prostornog uređenja Projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina Nadzor nad gradnjom Zastupanje i posredovanje u zastupanju domaćih i stranih tvrtki u okviru registriranih djelatnosti Promidžba (reklama i propaganda) - Financije
-
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 30.6.2020. Godina 2019 Obračunsko razdoblje 1.1.2019. - 20.2.2019. Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj
Prethodna imena tvrtke
Ime | od | do |
---|---|---|
CAKAREVIC d.o.o. u likvidaciji | 25.2.2019. | - |
CAKAREVIC d.o.o. | od osnivanja | 25.2.2019. |