KONTAKTIRAJTE NAS!

Pridružite se poslovnoj mreži najuspješnijih i iskoristite prednosti portala CompanyWall business već danas! Stojimo Vam na raspolaganju za sve eventualne nedoumice i dodatna pitanja na koja odgovaramo u najkraćem roku.

099/349-7399, 01/6382-910

info@companywall.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tehničku podršku portala CompanyWall business čini iskusan tim profesionalaca koji implementiraju sofisticirana tehnička rješenja za sve probleme i izvanredne situacije s kojima se suočavaju naši klijenti.

Agenti korisničkog centra odgovaraju na pozive korisnika – dijagnosticiraju sve komplikacije i rješavaju eventualne nejasnoće i nedoumice.

Ukoliko želite svladati sve alate financijskog asistenta, pripremili smo upute u PDF-dokument koje možete preuzeti OVDJE.

Tehnicka podrska

Koja su zaduženja financijskog asistenta?

CompanyWall business, najpouzdaniji asistent hrvatskih tvrtki, korisnicima nudi aktualne i najznačajnije poslovne informacije, obrađene i raspoređene na transparentan način.

Osim najosnovnijih informacija o poduzećima, nudi i detaljnije informacije koje je moguće pregledati brzo i jednostavno uz opciju napredne pretrage.

Uputstva za upotrebu programa portala CompanyWall

Da biste se registrirali, potrebno je kliknuti na ikonu čovječuljka u gornjem desnom uglu. Nakon klika na ikonu, otvorit će Vam se opcije »prijava« i »registracija«.

Kliknite na opciju registracija, a ista će Vas voditi na odabir paketa koji želite. Nakon odabira paketa, popunite obrazac za registraciju.

Nakon popunjenja obrasca, obavezno morate kliknuti na polje »prihvaćam uvjete poslovanja«.

Nakon klika »registriraj se« stić će Vam e-mail s poveznicom za potvrđivanje kojom verificirate svoju e-mail adresu.

Nakon primitka Vaše registracije naša služba će Vas kontaktirati u roku od 24 sata i završiti proces registracije te Vam time omogućiti pristup svim informacijama na portalu.

U slučaju da želite odabrati pakete »simple« i »basic«, plaćanje možete izvršiti putem PayPal aplikacije i pristupiti podacima odmah nakon plaćanja.

Login image

Da biste se prijavili, potrebno je kliknuti na ikonu čovječuljka u gornjem desnom uglu. Nakon klika na ikonu, otvorit će Vam se opcije »prijava« i »registracija«.


Ako ste već zaprimili korisničko ime i lozinku našim dopisom uz račun ili ste se registrirali sami i pristup Vam je omogućen, upišite korisničko ime i lozinku te se prijavite na Companywall business.


Nakon prijave, naći ćete se na početnoj stranici Companywall business-a i možete započeti s korištenjem svih informacija koje financijski asistent nudi.


U slučaju da ste zaboravili lozinku, na stranici za prijavu kliknite na »zaboravili ste lozinku?« i slijedite upute za postavljanje lozinke.

Nakon uspješne prijave u financijski asistent Companywall Business, ispred Vas je sada naslovna strana te uvid u sve informacije koje portal nudi.


Na vrhu imate polje za brzu pretragu, a pretraga se može vršiti putem OIB-a, matičnog broja ili imena tvrtke.

Uz brzu tražilicu stoji ikona »povećalo« koju kliknete kada upišete željeni pojam te Vas »strelica« vodi na naprednu pretragu sa svim opcijama iste.


Ispred Vas na naslovnoj strani također stoji lista praćenja, posljednje pretrage, otključane aukcije te stečajevi.

Klikom na strelicu u polju za unos kriterija za pretragu, otvara Vam se napredna pretraga. U naprednoj pretrazi možete koristiti više kriterija za pretragu te si na taj način suziti broj rezultata pretrage.


Ovaj način je veoma koristan u slučaju da želite izvoziti tvrtke s podacima iz rezultata pretrage, ili ako želite pronaći tvrtke koje odgovaraju specifičnim kriterijima.


Važno je napomenuti i opciju »dodaj kriterij«. U tom dijelu tražilice možete postaviti željeni kriterij na osnovi podataka iz godišnjih financijskih izveštaja, iz godine koje želite.


Kad postavite sve kriterije za pretragu, kliknite na »traži«, i Companywall business će Vam izlistati rezultate pretrage.

Ako ste po prvi puta pristupili portalu Companywall business, Vaša je lista praćenja vjerojatno prazna. Popunite ju tako da na rezultatima pretrage ili na profilu tvrtke kliknete gumb »prati subjekt«.

Ista tvrtka će Vam se pojaviti na listi praćenja na naslovnoj strani i možete za istu proširiti pregled te vidjeti osnovne i najvažnije informacije o tvrtki bez da ste ušli na detalje tvrtke.

Također, za sve tvrtke koje imate na listi praćenja, dobit ćete poruku svaki put kada se unutar tvrtke nešto promijeni (npr. je li tvrtka ušla ili izašla iz blokade, je li otvorila novi račun ili promijenila adresu sjedišta i slično).

Na listi praćenja nemate ograničen broj tvrtki koje možete postaviti.

Posljednja pretraga prikazuje popis tvrtki koje ste zadnje pretraživali. Iz ovog popisa možete pristupiti detaljima tvrtke bez pretraživanja.

Kompletan uvid u povijest pretrage možete vidjeti na korisničkim postavkama Vašeg računa.

Do korisničkih postavki dođete tako da kliknete na svoje korisničko ime u gornjem desnom uglu te kliknete »postavke«.

Help

Najtraženije tvrtke su one koje su najviše tražene od strane korisnika Companywall business financijskog asistenta.

To su tvrtke koje su najviše pregledavane i tražene na portalu Companywall business.

Ako je Vaš račun povezan s tvrtkom u Companywall business bazi, na tom dijelu vidjet ćete koja tvrtka je pretraživala Vas i u koje vrijeme.

Napomenimo i da će ostale tvrtke vidjeti da ste ih pretraživali.

Ovu opciju možete isključiti tako da nazovete našu tehničku podršku, a ista će Vam ukloniti opciju u najkraćem mogućem roku.


U slučaju da isključite opciju »tko me tražio«, ni vi nećete biti u mogućnosti vidjeti tko je pretraživao Vas.

Punim pristupom portalu Companywall business dobivate i uvid u sve aukcije ovršnih postupaka u Hrvatskoj.

Na tom popisu raspoložive su najvažnije informacije o aukciji, vremenu trajanja, iznosu, kontaktima i dokumentima ako ih ima na raspolaganju.


Prilagodbom kriterija pretrage možete suziti prikazani broj aukcija i stečajeva.

Upisom OIB-a, matičlnog broja ili imena tvrtke u polje za brzu pretragu, otvorit će Vam se stranica s detaljnom pretragom i rezultatima pretrage prema upisanim ključnim riječima u polju za brzu pretragu.


U naprednoj pretrazi možete dodatno odabrati kriterije za pretragu i tako doći do još preciznijih rezultata.


Na dnu ispod kriterija za traženje, imate popis rezultata pretrage.


Također možete sortirati rezultate po grupama kao što su »tko me tražio«, »najnovije trvrtke« i slično.


Rezultate pretrage možete izvesti u Excel tablicu sa svim osnovnim podacima o tvrtki. To je posebno prikladno ako želite podatke uvoziti u vlastiti sustav ili drugačije koristiti baze tvrtki.

Klikom na naziv tvrtke u rezultatima pretrage portal će Vas voditi na detalje odabrane tvrtke.

Na lijevoj strani imate izbornik koji je grupiran po najvažnijim grupama podataka kao što su računi, dugovanja, uvoz/izvoz, osnovne informacije, informacije o vlasništvu.

Na naslovnoj strani detalja tvrtke, možete vidjeti sažetak najvažnijih podataka na jednom mjestu, kako biste mogli odmah dobiti brzi a pouzdani uvid u poslovanje tvrtke.

Na tom mjestu imate uvid u bonitetnu ocjenu kroz godine, telefone, kontakte, registracijske podatke, osnovne financijske informacije, osnovni pregled računa, nekretnine i ostale podatke tvrtke.

Na tom mjestu također možete izvesti bonitetno izvješće određene tvrtke u PDF-formatu kako biste ga mogli slati putem e-maila, staviti na USB, dijeliti s poslovnim partnerima i slično.


Na bonitetnom izvješću imate sve podatke o tvrtki u zadnje 2 godine.


Više o bonitetnom izvješću možete pročitati klikom na POVEZNICU.

U detaljima tvrtke, na izborniku na lijevoj strani imate dio »financijski podaci«. To su najvažniji podaci tvrtke. To su financijska izvješća koja tvrtke svake godine predaju FINA-i.

Na temelju tih podataka Companywall business izračunava bonitetnu ocjenu.

Za uvid su Vam dostupni bilanca, račun dobiti i gubitka, novčani tokovi te financijski pokazatelji.

Tu možete provjeriti kompletno stanje tvrtke i njihovo poslovanje.

Ističemo i opciju »napravi svoj pokazatelj«. To je opcija na pokazateljima gdje možete unijeti svoju formulu pokazatelja te će Vam se isti spremiti i biti vidljiv na svim tvrtkama koje gledate.

Financijski asistent Companywall business sadrži veliki broj dodatnih informacija o poslovanju hrvatskih tvrtki kao što su:


• blokade računa
• povijest blokada računa
• insolventni postupci
• povijest promjena
• podaci o uvozu i izvozu
• podaci o dugovanjima, poreznim i dugovanjima plaća radnicima

Za više informacija i pomoć oko snalaženja korištenjem portala otkrijte što Vam sve Companywall business nudi te istim unaprijedite i osigurajte sigurnost svog poslovanja.

S pitanjima vezanim za podatke, slobodno nam se obratite svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Zašto su Vam neophodne usluge i alati financijskog asistenta?

Imajući u vidu da portal broji desetke tisuća korisnika, ali i klijente najrazličitijih poslovnih interesa, liste za praćenje služe lakšem i bržem prepoznavanju i ostvarivanju suradnje među klijentima.


Lista za praćenje nudi Vam na jednom mjestu sve tvrtke koje najviše pregledavate i pratite. Najvažnije od svega je da ćete o svakoj promjeni u tvrtki koju imate na listi za praćenje biti obaviješteni putem e-maila.


Najčešće postavljane tvrtke na listi praćenja su dobavljači, poslovni partneri, kupci i ostale tvrtke s kojima surađujete.


Npr. ako Vam kupac ide u blokadu, o tome ste obaviješteni i možete odlučiti kako ćete u budućnosti poslovati s tim kupcem, hoćete li mu za svoje usluge ispostaviti račun ili predračun.


Lista praćenja je jedan od najvažnijih alata financijskog asistenta Companywall business koji će Vam omogućiti sigurno poslovanje u budućnosti i smanjiti rizik neplaćenja Vaših izdanih računa.

Followed list image

Podaci o tvrtkama na portalu se ažuriraju svaki dan. Kako biste bili u toku s promjenama, Companywall business uštedit će Vam vrijeme s obavještavanjem o promjenama izravnou Vaš e-mail sandučić.

Kako biste za određenu tvrtku po Vašem odabiru bili obaviješteni u slučaju promjene na istoj, morate je imati na listi praćenja.


Obavijesti o promjenama šalju se svaki dan nakon ažuriranja podataka na našem portalu Companywall business na Vašu e-mail adresu.


E-mail adresa na koju ćete zaprimati obavijesti je Vaše korisničko ime. U slučaju da želite zaprimati obavijesti na neku drugu e-mail adresu, morate promijeniti svoje korisničko ime. To možete napraviti na korisničkim postavkama Vašeg računa.


Nakon promjene korisničkog imena, sljedeći put kad ćete se ulogirati na portal, morati ćete koristiti novo korisničko ime.

Organizirajte svoju strategiju poslovanja, pogledajte tko je od konkurencije, dobavljača ili kupaca pregledavao Vašu  tvrtku!

Na popisu tvrtki »tko me tražio«, vidjeti ćete sve tvrtke koje su pregledavale podatke Vaše tvrtke, kao i vrijeme zadnjeg pregleda.

Također Vam je dostupna informacija o broju korisnika koji su pregledavali Vašu tvrtku, anonimnih te registriranih.Ovo je odličan način da vidite koja tvrtka je možda budući poslovni partner, tko od konkurencije pregledava Vaš profil, kao i kojim ste tvrtkama zanimljivi.

Na osnovi tih podataka možete lakše odabrati adekvatnu strategiju poslovanja u budućnosti.

Na ovoj listi nalaze se:

• Anonimni subjekti, što znači da su Vas tražile ili fizičke osobe preko Google-a koje nisu korisnici portala ili pravne osobe koje se nisu ulogirale na portal. Anonimni korisnici, oba ova slučaja, nemaju pristup svim podacima o Vašoj tvrtki, već samo najosnovnijim inormacijama.

• Registrirani klijenti portala su tvrtke koje su, kao i Vi, klijenti portala CompanyWall Business. U ovom slučaju na listi vidite ime, OIB i MB tvrtke koja se zanimala za vaše poslovanje. Ovi klijenti imaju potpun pristup podacima o Vašoj tvrtki.

Na detaljima tvrtke imate uvid u njenu bonitetnu ocjenu. Sama ocjena je pouzdan i brzi uvid u stabilnost, poslovanje, zdravlje tvrtke te predviđanje mogućeg stečaja ili likvidacije u budućnosti.


Bonitetna ocjena je veoma važan podatak. Na osnovi te ocjene se odlučuje može li tvrtka zaprimiti certifikat bonitetne izvrsnosti, kako će poslovati, kako je poslovala te da li je pouzdan poslovni partner, ili je to partner kojeg je bolje izbjeći u budućnosti.


Bonitetna ocjena na Companywall Business je izračunata iz najvažnijih financijskih pokazatelja, povijesti blokada te ostalih važnih podataka.

Ona je kombinacija statične te dinamične ocjene te je radi samog koncepta ujedinjenja dinamičkog i statičnog dijela najpouzdaniji brzi uvid u poslovanje tvrtke.

Uvidom u detalje tvrtke imate i opciju »preuzmi bonitetno izvješće«. Imate opciju na engleskom ili hrvatskom jeziku.


Bonitetno izvješće je sažetak svih podataka u zadnje 2 godine, a isti se generira u PDF formatu te Vam kao takav služi za slanje u mailu, možete ga isprintati i slično.


U njemu su grafički prikazani važni pokazatelji, financijski podaci, podaci o vlasnicima, bonitetna ocjena te ostalo što trebate za financijsku analizu tvrtke.


Engleska verzija korisna Vam je ako poslujete međunarodno te želite partnerima pokazati svoj ili nečiji drugi bonitetni izvještaj.

Na portalu se nalaze osnovni podaci o svim registriranim tvrtkama u Republici Hrvatskoj koji se redovito ažuriraju i prolaze svakodnevnu provjeru kroz ekskluzivnu suradnju koju CompanyWall Business ostvaruje s Financijskom Agencijom (FINA).

Na osnovi pouzdanih i preglednih podataka korisnici portala brzo i lako mogu doći do željenih informacija o tvrtkama koje ih zanimaju i na taj način pristupiti sklapanju sigurnijih i uspješnijih poslovnih suradnji.

Osnovni podaci o poduzeću podrazumijevaju:

 • Osnovne informacije o poduzeću (adresa, kontakti, itd.)
 • Aktivnosti poduzeća (da li posluje aktivno ili ne)
 • Da li je poduzeće u sustavu PDV-a
 • Datum osnivanja poduzeća
 • Djelatnost preduzeća
 • Broj zaposlenih
 • Mjesto registracije poduzeća
 • Popis poslovnih jedinica

Uz osnovne informacije o poduzećima, financijski asistent klijentima nudi i detaljnije podatke dobivene na osnovi službenih financijskih izvještaja i u suradnji s drugim ekonomskim institucijama.

Ovi podaci prošli su detaljnu financijsku analizu i na osnovi njih su na portalu jednostavno prikazani rezultati za svakog registriranog korisnika.

Ovaj način procesuiranja i daljeg distribuiranja informacija olakšava klijentima portala donošenje značajnih poslovnih odluka i doprinosi sigurnijem poslovanju u Hrvatskoj.

Ove informacije podrazumijevaju:

 • Sažetak financijskih informacija
 • Grafički prikaz osnovnih informacija
 • Bilancu stanja koju izdaje FINA
 • Račun dobitka i gubitka koji izdaje FINA
 • Sudske sporove i tijek sudskih sporova
 • Stanje žiro računa – blokade
 • Blokade i sudske sporove Pored toga, jednostavnim klikom provjeravate stanje računa, da li su tvrtke u blokadi, u kojem vremenskom periodu i za koji iznos.

Možete provjeriti i je li tvrtka imala sudski spor za nepodmirene obveze, čak možete pratiti kompletan tijek sudskog spora.

Napredna pretraga omogućava traženje osoba, kao i tvrtki po najvažnijim kriterijima koji su na raspolaganju.
Sama tražilica omogućava Vam pretraživanje maksimalnih i minimalnih iznosa bilanci svih tvrtki prema određenom kriteriju.


Primjerice, možete pretraživati tvrtke po poslovnim prihodima i ostalim podacima iz bilance, a i podacima iz proteklih godina.


Nudi Vam pretraživanje tvrtki koje su trenutno u blokadi, stečaju i slično.


Na osnovi tih parametara možete pronaći nove suradnike, povoljnije dobavljače i pouzdanije kupce. Rezultate pretrage možete označiti i izvesti u Excel tablicu i pohraniti na Vašem računalu.

Ova opcija omogućava Vam da vidite s kojim tvrtkama su u vezi odgovorne osobe neke tvrtke ili sama tvrtka. Uvidom u ove podatke možete steći jasniju sliku o načinima na koje posluju te tvrtke.

U polje Napredna pretraga možete unijeti kriterije na osnovu kojih želite vidjeti listu tvrtki koje Vas zanimaju. Na osnovi tih parametara možete pronaći nove suradnike, povoljnije dobavljače i pouzdanije kupce.

Rezultate pretrage možete označiti i izvesti u Excel tablicu i pohraniti na Vašem računalu. Ova opcija omogućava Vam da vidite s kojim tvrtkama su u vezi odgovorne osobe neke tvrtke ili sama tvrtka. Uvidom u ove podatke možete steći jasniju sliku o načinima na koje posluju te tvrtke.

Pristupom Companywall Business portalu također možete vidjeti popis svih aukcija u ovršnim postupcima u Republiki Hrvatskoj.


Na aukcijama se nude pokretnine, nekretnine, prava te ostali vrijednosni papiri i imovina. Na ovim aukcijama nude se nekretnine koje su bile u vlasništvu tvrtki, a sa njihovom kupnjom pokrit će se dio duga tvrtke prema vjerovnicima.


S druge strane, aukcije su odlična prilika za kupnju neke od gore spomenute imovine, jer ju možete dobiti po znatno povoljnijoj cijeni od tržišne.


Na popisu stečajeva imate sve tvrtke koje su u posljednjih nekoliko dana ušle u stečaj te možete vidjeti pod kojim rednim brojem se vodi određeni stečaj.

Kako tvrtka ima dobru bonitetnu ocjenu kada je u blokadi?
Kako da brzo uklonim tvrtke iz Liste za praćenje?
Da li mogu ugasiti opciju TKO ME TRAŽIO?
item 13

Odgovaramo na pitanja koja nam najčešće postavljate

Registrirao sam se, ali ne mogu pristupiti portalu s korisničkim imenom i lozinkom koje sam unio prilikom registracije. Što da radim?

Pristup portalu mora biti odobren od strane administratora. Nakon što zaprimimo Vašu registraciju, kontaktirati ćemo Vas u roku od 24 sata.

Za pakete simple i basic plaćanje možete izvršiti putem PAYPAL računa te s istim odmah omogućiti pristup portalu.

Odakle prikupljate podatke i da li su ažurni i točni?

Izvori koje koristimo za prikupljanje svih podataka su javni državni registri.

Financijske izvještaje preuzimamo jednom godišnje od FINA-e s kojom imamo ekskluzivnu suradnju. Registracijske podatke prikupljamo od Trgovačkog suda i ažuriramo ih svakog radnog dana, kao i blokade računa.

Svi podaci na portalu su valjani i poklapaju se u potpunosti s podacima iz državnih registara. Točnost podataka ovisi o registru iz kojeg prikupljamo podatke.

Kako mogu postaviti tvrtku na Listu za praćenje ?

Na naslovnoj strani portala prvo polje ispod logotipa CompanyWall business je LISTA ZA PRAĆENJE.

U okviru polja nalazi se opcija Stvaranje novog popisa, a klikom na tu opciju imate mogućnost praćenja tvrtki koje Vas zanimaju. Također, na vrhu stranice, pored polja za pretragu nalaze se četiri ikonice.

Četvrta ikonica na kojoj se nalazi simbol papira je Lista za praćenje, a klikom na nju također možete postaviti željene tvrtke na listu.

Pored toga, klikom na ime bilo koje tvrtke, sa lijeve strane pored polja s osnovnim podacima o tvrtki nalazi se ikonica za Listu za praćenje. Ukoliko kliknete na nju možete zapratiti ili ukloniti tvrtku s popisa.

Koliko tvrtki mogu staviti na Listu za praćenje?

Portal CompanyWall omogućava Vam da pratite neograničen broj tvrtki bez dodatne doplate.

Za razliku od konkurentnih portala, nemate ograničen broj tvrtki koje možete pratiti. Za svaku od tvrtki sa liste šaljemo Vam redovite obavijesti u vezi s promjenama.

Da li podatke s portala CompanyWall mogu preuzeti u svoj CRM sistem?

U polju REZULTATI PRETRAGE možete odabrati kriterije za pretragu te dobivene rezultate izvesti u Excel tablicu. Ove podatke možete koristiti u različitim sustavima.

Zašto je CompanyWall business bolji od konkurencije?

Zahvaljujući naprednim alatima koje portal nudi i koje redovitoo usavršavamo prilagođavajući se potrebama tržišta i brzini suvremenog poslovanja, omogućavamo Vam, za razliku od konkurentnih portala, jednostavnu i brzu pretragu svih podataka o poduzeću koje Vas zanima.


Većina portala nudi opširne i nedovoljno kategorizirane informacije o poduzećima, dok na portalu CompanyWall Business imate veliki izbor mogućnosti na osnovi kojih možete pregledavati tvrtke prema različitim kategorijama.


Također, nudimo Vam uvijek ažurne podatke, s obzirom da brojimo desetke tisuća klijenata, vodimo računa da svi podaci na portalu budu najaktualniji. Mi radimo i dok Vaš posao odmara, glasimo za jednu od najažurnijih bonitetnih kuća u Hrvatskoj.

Kako mogu dobiti Certifikat bonitetne izvrsnosti?

Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje se tvrtkama koje su poslovale s najboljim bonitetnim ocjenama A+, AA+ i AAA. Ukoliko ste ostvarili neku od tri najbolje bonitetne ocjene, automatski imate pravo i na Certifikat bonitetne izvrsnosti.


Više o certifikaciji i izračunu bonitetne ocjene možete saznati u kategorijama Bonitetna ocjena i Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Kako da promijenim korisničko ime i lozinku?/ Zaboravio sam lozinku što da radim? / Želim primate obavijesti o promjenama u okviru tvrtki na drugu e-mail adresu, šta trebam učiniti?

U gornjem desnom uglu na portalu nalazi se ikonica za korisnike bijele boje, klikom na ovu ikonicu otvarate opcije ODJAVA i UREDI RAČUN.

Klikom na opciju UREDI RAČUN otvarate polje u kojem mijenjate korisničko ime i lozinku.

Iako unosim korisničko ime i lozinku ne mogu se ulogirati na portal, što da radim?

Ukoliko ste sigurni da ste unijeli ispravno korisničko ime i lozinku, a i dalje imate poteškoća s pristupom, provjerite jeste li na ispravnom portalu.

U gornjem desnom uglu, pored ikonice za korisnike, nalazi se polje u kojem su skraćenicama označena imena zemalja u kojima portal djeluje: HR, SR i SLO.

Da biste se ulogirali na portal, potrebno je da u tom polju označite HR.

Kako tvrtka ima dobru bonitetnu ocjenu kada je u blokadi?

Ispod svake bonitetne ocjene u polju tvrtke stoji i godina za koju ta ocjena vrijedi.

Provjerite je li ta ocjena izračunata prethodne godine ili ranije. Ukoliko je tvrtka u blokadi, bonitetna ocjena je vrijedila za neku od prethodnih godina.

Koji podaci o tvrtkama su mi dostupni?

Nakon što ste se uspješno registrirali na portalu, u gornjem desnom uglu nalazi se polje pretrage, uz ikonicu povećala, u koje unosite PIB - OIB, MB ili naziv poslovnog subjekta  koji vas interesira.

Nakon što klikom na ikonicu lokota otključate željenu tvrtku, u najkraćem roku i uz nekoliko jednostavnih klikova možete saznati sve osnovne podatke o istoj, najznačajnije financijske podatke, bonitetnu ocjenu, eventualne račune i blokade, mjenice i jamstva, dugovanja (ako ih ima). Ovdje se možete informirati o povijesti sudskih objava, ako ih pretraživana tvrtka ima.

Imate opciju pregledati i sve konkurentske pravne osobe, kao i nekretnine te imovinu koju posjeduje tvrtka od vašeg interesa.

Što mi je omogućeno uz DEMO pristup?

Uz DEMO pristup možete istražiti sve funkcije i usluge koje portal CompanyWall business nudi. Imate pristup svim poslovnim subjektima na portalu, odnosno njihovim financijskim podacima i analizama.


DEMO pristup je besplatan probni pristup u trajanju od 3 dana.

Kontaktirajte nas

Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaćaju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuće CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke poduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetno izvješće

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti poduzeća i njegovom sigurnom poslovanju