Što bonitetni izvještaji podrazumijevaju?

Bonitetni izvještaj tvrtke CompanyWall predstavlja precizan i pouzdan online skup poslovnih informacija neophodnih za donošenje poslovnih odluka na suvremenom tržištu. CompanyWall klijentima nudi najveću bazu podataka o poslovnim subjektima u Hrvatskoj i regiji (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija). Naša su najbolja preporuka deseci tisuća naših aktivnih klijenata.

Financijski izvještaji namijenjeni su svim poslovnim ljudima koji žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i koncizne podatke o svojem poslovnom okruženju. Samo nekoliko klikova mišem pruža jasan i točan izvještaj o poslovanju Vaših klijenata, potencijalnih suradnika i konkurencije. Izvještaji sadrže sve što Vam je potrebno kako biste stvorili pravu sliku o poslovanju poduzeća koja Vas zanimaju, kao i da s distance utvrdite kako možete unaprijediti svoje poslovanje.

Bonitetni izvještaj dostavljamo Vam u PDF-formatu koji ujedno predstavlja i Vaš portfelj – skup svih reprezentativnih kvalifikacija Vašeg poslovanja koji možete predstaviti svojim poslovnim partnerima i suradnicima.

Uz naše podatke postanite pametniji jer je to jedina investicija koja ne može propasti!

CompanyWall bonitetni izvještaj

CompanyWall Smart podaci

Bonitetni izveštaj CompanyWall business sadrži podatke koje možemo podijeliti na sljedeće skupine:

  • Podaci o tvrtki – naziv, kontakt, rukovodstvo, pravna forma, nekretnine u vlasništvu, aktivne hipoteke i još mnogo toga.
  • Vlasnička struktura – struktura do krajnjeg vlasnika, vlasnički udjeli, promjene u vremenskoj crti.
  • Financijski podaci – stanja bilance, poslovni prihodi, krakoročne i dugoročne obaveze i potraživanja, analiza financijskog položaja s parametrima stabilnosti, porezne obaveze, mjenice i zalozi.
  • Računi i blokade – aktivni računi, vrijeme provedeno u blokadi, uplate iz inozemstva.
  • Bonitetna ocjena – trenutna bonitetna ocjena sastoji se iz statičke ocjene koja se dobiva ukrštavanjem najznačajnijih pokazatelja iz godišnjeg izvještaja i dinamičke ocjene koja je promjenjiva ovisno o okruženju, poslovnim odlukama i okolnostima. Pokazuje uspješnost Vaše interakcije s nepredviđenim poslovnim izazovima, tj. Vašu poslovnu inteligenciju. Kapacitet za bonitetnu ocjenu pokazuje mogućnost napretka u viši bonitetni razred uz CompanyWall konzultacije.
  • Sudski postupci – broj sporova, legitimacija u postupku, vrijednost spora i arhiva presuda.
  • Grafički prikaz – analize financijskih podataka, financijski i poslovni usponi i padovi koji su prikazani na vremenskoj crti.
  • Konkurencija – popis svih tvrtki koje se bave istom djelatnošću, najuspješnijih i najneuspješnijih tvrtki koje se bave istom djelatnošću u Hrvatskoj i regiji, kao i podaci o njihovom poslovanju.
CompanyWall bonitetni izvještaj prikaz podataka

CompanyWall Bonitetni izvještaj – budućnost poslovanja

Bonitetni izvještaj omogućava ljudima i organizacijama da postignu više. Nekad je bio namijenjen praćenju rezultata radi postavljanja ciljeva za budućnost. Danas se taj fokus bitno promijenio, a klijenti više ne određuju ciljeve uz bonitetne izvještaje već u velikoj mjeri predviđaju buduće korake.

Pristup internetu i tehnološka revolucija omogućili su nam više načina na koje možemo upoznati klijente i razumijeti njihovo ponašanje. Još je do jučer naš zadatak bio pronaći ispravne informacije, a danas je ne izgubiti se u njima.

Bonitetna kuća CompanyWall tu je da pomogne klijentima da preuzmu kontrolu nad podacima kojima raspolažu, prepoznaju prednosti i mane područja koje istražuju i na taj način unaprijede korištenje podataka s ciljem proširenja poslovanja, ostvarivanja sigurnije suradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije.

Bonitetni izvještaji tvrtke CompanyWall primjenjuju se ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i suradnika u prethodnom periodu, već i za procjenu budućeg poslovanja. Svrha ovih izvještaja je brže širenje poslovanja i maksimalna optimizacija korištenja izvora.

Suvremeno je poslovanje spremno pretrpjeti dramatične transformacije vođene događajima koji su prije samo nekoliko desetljeća bila u domeni znanstvene fantastike. Dopustite da naši algoritmi umjesto Vas pronađu i logički kombiniraju podatke i da Vam pružimo trenutni pristup informacijama koje je putem internetske pretrage vrlo teško ili potpuno nemoguće pronaći.

Mi pažljivo osluškujemo kako tržište diše, znamo koje su Vaše potrebe, interesi i očekivanja. CompanyWall bonitetni izvještaj USB

Bonitetni izvještaji i trendovi budućnosti

Da biste razumjeli kako se kreću trendovi, analitičke usluge tvrtke Harvard Business Review zatražile su od više od 600 globalnih tvrtki i IT donositelja odluka da prenesu svoja razmišljanja o tome kako će posao izgledati do 2040. godine. Analize sugeriraju da će razvoj organizacijskih struktura i stvaranje efikasnih timova i dalje biti u rukama nadležnih, kao što će se odlučivati i kako iskoristiti najbolju tehnologiju za napredak.

Sve je postalo jasno tijekom istraživanja: poslovno je okruženje sve složenije, a lideri su sve skloniji priznati kako sada moraju planirati budućnost.

Unatoč zabrinutosti da bi automatizirani sistemi mogli ostaviti ljude bez posla, istraživanje pokazuje kako će tehnologija na kraju doprinijeti otvaranju više novih radnih mjesta. Zapravo, mnogi vjeruju da će tehnologija funkcionirati u partnerstvu s ljudima koji dolaze do pametnijih strateških odluka koristeći produktivnu komunikaciju i suradnju između tvrtki.

Smanjite stres zbog neizvjesnosti i budite efikasni uz uz CompanyWall pametne podatke!
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaćaju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuće CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke poduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetno izvješće

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti poduzeća i njegovom sigurnom poslovanju