Bonitetno izvješće


Bonitetni izvještaji CompanyWall predstavljaju precizan i pouzdan skup online poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na suvremenom tržištu rada. CompanyWall klijentima nudi najopširniju bazu podataka o poslovanju poslovnih subjekata u Hrvatskoj i brojimo desetke tisuća aktivnih klijenata.

Ovi su financijski izvještaji namjenjeni svim zainteresiranim osobama koje žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i najvažnije podatke o poslovanju poduzeća. U tek nekoliko klikova mišem pred sobom ćete imati jasan i točan izvještaj o poslovanju Vaših klijenata, potencijalnih suradnika i konkurenata. Izvještaji sadrže sve što je neophodno kako biste imali temeljan uvid u poslovanje tvrtki koje Vas zanimaju, kao i u svoje vlastito poslovanje.

Bonitetni izvještaj o poslovanju Vaše tvrtke ćete dobiti u PDF formatu i možete ga proslijediti svojim poslovnim partnerima i suradnicima putem e-pošte, kako bi stekli kompletniji uvid u Vaše poslovanje.

Bonitetne izvještaje Vam dostavljamo u PDF formatu na hrvatskom jeziku, a ukoliko je to potrebno, dostavljamo Vam ga i na engleskom jeziku. 

Bonitetni izvještaj Companywall sadrži podatke koje možemo podijeliti na:

  • Financijske podatke  (bilancu stanja, prikaz uspjeha, analiza financijskog položaja poduzeća koje sadrži podatke o učinkovitosti poslovanja, financijsku stabilnost i druge elemente)
  • Podatke o poduzeću  (naziv poduzeća, adresa, rukovodstvo, pravno-organizacijski oblik i dr.)
  • Bonitetnu ocjenu (Izračunatu iz statičnog i dinamičnog dijela. Statična ocjena je proračun više pokazatelja iz godišnjeg izvještaja, a dinamična se kroz godinu mijenja.)
  • Grafički prikaz analize financijskih podataka

Bonitetni izvještaj, koji se sastoji od najznačajnijih ekonomskih analiza poslovanja, nekada je bio namijenjen praćenju rezultata radi postavljanja ciljeva za budućnost. Danas se taj fokus bitno izmijenio, klijenti više ne određuju ciljeve uz bonitetne izvještaje već u velikoj mjeri mogu predvidjeti buduće korake.

Pristup internetu i tehnološka revolucija omogućili su nam velik broj načina na koje možemo upoznati klijente i razumijeti njihovo ponašanje. Naš jučerašnji zadatak bio je pronaći valjane informacije, današnji je da se ne izgubimo u njima.

Zbog toga bonitetna kuća CompanyWall olakšava klijentima preuzimanje kontrole nad podacima koji su im na raspolaganju, kako bi prepoznali nedostatak relevantnih informacija za područje koje istražuju te da unaprijede korištenje podataka s ciljem proširenja poslovanja, ostvarivanja sigurnije suradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije.

Bonitetni izvještaji CompanyWall mogu se primijeniti ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i suradnika u prethodnom periodu, već i za procjenu budućeg poslovanja. Svrha ovih izvještaja je brže proširenje poslovanja i maksimalna optimizacija korištenja izvora.