Što je CompanyWall business?

CompanyWall d. o. o. je renomirana bonitetna kuća osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim klijentima.

Osim toga bavimo se i provjerom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada, analizom financijskih podataka i mnogih ekonomskih čimbenika. Naše višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćujemo kroz uspjehe na šest različitih tržišta u Europi.

CompanyWall business mapa poslovanja

Što CompanyWall radi?

Svjesni smo koliko velik značaj i neprocjenjivu vrijednost imaju provjerene informacije uz koje su poslovni subjekti upućeni u aktualne lokalne i globalne događaje i trendove u suvremenom poslovanju. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu znamo točno što je potrebno jednoj suvremenoj tvrtki koja želi osigurati transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih tvrtki.

CompanyWall – financijski asistent

Svjesni smo da povećanje transparentnosti ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regiji sigurnijim poslovanjem, odnosno svođenjem rizika na minimum. Pouzdane informacije danas su jedan od najvažnijih faktora uspješnog biznisa i zato je naša misija učiniti ih dostupnim što većem broju naših klijenata.

Iskustva i sugestije naših korisnika vrlo su nam važna. Zato u CompanyWall-u vjerujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo s financijskim asistentom CompanyWall business zajedno rasti, razvijati se i potvrditi svoju ulogu u unapređenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.

Naš zadatak je pomoći Vam donijeti pravu odluku uz točnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće suradnje.

CompanyWall Business financijski asistent

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije.

Jedino temeljem bonitetne ocjene, koja se dobiva posebnom metodologijom i analizom financijskog izvještaja i mnogih drugih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svjedoči o visokoj poziciji na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na temelju javnih podataka o procjeni kredite sposobnosti, cash flow analize kao i analize stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih financijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su našoj bonitetnoj kući dostupne na temelju ekskluzivne suradnje koju već godinama uspješno ostvarujemo s Financijskom agencijom.

Posjedovanjem certifikata tvrtka poboljšava svoj kredibilitet na tržištu i dobiva svjedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Također, posjedovanjem ovog certifikata klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz financijskog i ekonomskog aspekta.

Certifikat bonitetne izvrsnosti
CompanyWall certifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada tvrtke. CompanyWall business certifikati bonitetne izvrsnosti

Misija CompanyWall business

S našim klijentima gradimo i održavamo dugoročnu suradnju kroz ponudu jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtjevima. Vrhunskom kvalitetom usluga, dostupnošću i pouzdanošću ulijevamo sigurnost i povjerenje. Svim svojim korisnicima, suradnicima i partnerima na tržištu pristupamo s brigom i poštovanjem.

Nastojimo zadovoljiti njihove specifične potrebe jer na taj način svi napredujemo. Prihvaćamo osobnu odgovornost i uvijek težimo biti drugačiji, bolji i poticati napredak. Mi smo lojalni, iskreni i direktni prema svojim klijentima i partnerima.

Misija tvrtke CompanyWall je primjenom suvremenih metoda pomoći klijentima povećati intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

Vizija CompanyWall business

Cilj nije samo uvoditi nove poslovne navike i trendove, već ih i predviđati i kreirati.

CompanyWall posluje ukorak s vremenom koje dolazi i pruža uvid u podatke o Vašim klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima uz dostavljanje konačnog proračuna bonitetne ocjene po konkurentnoj cijeni, bez ograničenja korištenja.

Vizija CompanyWall business platforme je aktivno sudjelovati u unapređenju tržišta u Hrvatskoj i postavljati više standarde u domeni poslovanja, trgovine i investicije.

CompayWall usluge

Naš je zadatak pomoći Vam donijeti ispravnu odluku pri odabiru uz točnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće suradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jednostavan, pregledan i pouzdan način, uvidom u obrađene financijske podatke svih koji posluju na hrvatskom tržištu.

Za razliku od konkurentne ponude, naša se usluga ne produžava automatski, a tenička je podrška potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za troje korisnika istovremeno, a popis za redovno praćenje tvrtki koje sami odaberete automatski se ažurira na tjednoj razini.

Bez dodatne doplate dostupan Vam je popis svih aktualnih prodaja putem javnih dražbi, aktivnih stečajnih postupaka i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih informacija koje se tiču Vaše interesne grupe koju i sami možete formirati.

U svakom trenutku jednostavnim logiranjem možete doznati i koja su lica zainteresirana za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašem poduzeću. Sve su informacije predstavljene na jednostavan i pregledan način te su od neprocjenjivog značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Pogledajte proizvode
Pristup portalu CompanyWall omogućava Vam da obogatite svoje poslovne podatke praćenjem aktivnosti svih privrednih subjekata s kojima poslujete ili s kojima želite ostvariti kontakt i suradnju.
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaćaju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuće CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke poduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetno izvješće

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti poduzeća i njegovom sigurnom poslovanju