Certifikat bonitetne izvrsnosti


Jedna od najvećih bonitetnih kuća u Hrvatskoj, CompanyWall, broji desetke tisuća zadovoljnih klijenata i vrši certifikaciju onih koji su ostvarili uvjete za dobivanje ove potvrde uspješnog i sigurnog poslovanja.

CompanyWall ima dugogodišnju tradiciju dodjele Certifikata bonitetne izvrsnosti na više europskih tržišta. Vršimo certifikaciju svih tvrtki i poslovnih subjekata koji su za to zadovoljili uvjete, a tisuće zadovoljnih klijenata samo potvrđuju našu prestižnu poziciju na hrvatskom tržištu kada je ova vrsta usluge u pitanju.

CompanyWall certifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada tvrtke. Istraživanja analitičara pokazuju da  tvrtke koje su nositelji CompanyWall Certifikata posluju stabilnije, progresivno ostvaruju održivi uspjeh, prepoznaju se međusobno na nacionalnom i internacionalnom nivou. Tvrtke koje su nositelji Certifikata čine poslovnu mrežu najboljih na teritoriju Republike Hrvatske i posluju rame uz rame s najuspješnijim europskim zemljama.

Prije pojave mogućnosti brzog pregleda bonitetnih izvještaja, za sve je tvrtke bilo potrebno izdvojiti vrijeme i pregledati “ručno” informacije o poslovanju određenog poslovnog subjekta; nakon pojave bonitetnih kuća poput CompanyWall te informacije su dostupne u svega nekoliko klikova i klijenti ih dobivaju obrađene i spremne za korištenje.  Uz certifikat bonitetne izvrsnosti dodatna pretraživanja tvrtke vise nisu potrebna, budući da je Certifikat sam po sebi valjana referenca vrhunskog poslovanja nositelja!

Zahvaljujući provjerenoj metodologiji na osnovu koje određujemo bonitetne ocjene i certifikaciju, naši klijenti u svakom trenutku znaju da se mogu osloniti na podatke koje za njih obrađujemo, a da je CompanyWall Certifikat pouzdana referenca kvalitetnog poslovanja u Hrvatskoj.

Dok većina bonitetnih kuća u zemlji certificira tvrtke na osnovi općih i slobodnije određenih parametara (npr. tvrtka mora poslovati dulje od godinu dana bez dugova), CompanyWall prati zadane kriterije pomoću kojih je moguće precizno određivanje bonitetne ocjene, uz minimalizaciju proizvoljnosti. Zahvaljujući kriterijima kao što su vremenski period koji je subjekt proveo u  blokadi, porezna i druga dugovanja, glavna i sporedna djelatnost i likvidnost, odnos prihoda u javnom i privatnom sektoru, kao i mnogi drugi koje smo postavili vodeći se provjerenim metodama najvećih bonitetnih kuća,  naši klijenti dobvaju preciznu ocjenu i financijski izvještaj na koji se mogu osloniti.

Metodologija na osnovi koje certificiramo najuspešnije poslovne subjekte temelji se na analizi makroekonomskih i političkih faktora, kao i internog i eksternog okruženja u kojem tvrtka posluje. Jedan dio naše metodologije je javno dostupan i možete ga pogledati ovdje:

METODOLOGIJA

Drugi dio, poznatiji u Zavodu za zaštitu intelektualnog vlasništva kao “Know-how”,  predstavlja nedokumentirane informacije koje su autorizirano vlasništvo bonitetne kuće CompanyWall.

Bonitetnu izvrsnost uspjele su steći samo tvrtke koje ispunjavanju visoke standarde poslovne etike i koje su se kroz dulji vremenski period pokazale kao pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pozornost i povjerenje, a neke od njih su I velikani  hrvatskog poslovnog okruženja: CRODUX PLIN, BRAĆA PIVAC, GRADSKA LJEKARNA ZAGREB, PETROKOV, ČAZMATRANS PROMET.

CompanyWall dodjeljuje Certifikat bonitetne izvrsnosti poslovnim subjektima koji su ocjenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA; AA+ i A+.

Izuzetno jaka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.

Veoma visoka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.
Visoka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.

Šta znači Certifikat bonitetne izvrsnosti na razini inhouse poslovanja?

Na individualno-potrošačkoj razini CompanyWall je izvor izuzetnih poslovnih informacija koje klijentima omogućavaju najbolja rješenja i ispunjavaju zahtjeve modernog tržišta. Najznačajnija usluga koju CompanyWall osigurava je Certifikacija najuspješnijih. Bonitetni izvještaji našim klijentima jesu od velike pomoći pri bržem sklapanju partnerstava, ali certifikacija najboljih poslovnih subjekata moderno poslovanje prenosi na novu razinu.

Certificirane tvrtke ostvaruju prednost i ugled u odabiru i u odnosu na druge tvrtke. Nositelji Certifikata bonitetne izvrsnosti nalaze se u samom vrhu domaće privrede i svrstani su rame uz rame s uspješnim internacionalnim poduzećima.

Certifikat bonitetne izvrsnosti otvara vrata za proboj na različita tržišta i olakšava komunikaciju s potencijalnim klijentima. Certificirane tvrtke ovim činom stječu kredibilno priznanje odgovornosti i postojanosti.

Na međunarodnom tržištu Certifikat bonitetne izvrsnosti je sastavni dio modernog poslovanja, a certifikacija u vjerodostojnim bonitetnim kućama kao što je CompanyWall je najznačajnija referenca uspješnog rada.

Značaj certificiranih za ekonomsku strukturu Republike Hrvatske  

Neovisna bonitetna kuća CompanyWall od velikog je značaja za uspostavljanje stabilne i objektivne arhitekture financijskih podataka u Hrvatskoj. Popularnost bonitetnog ocjenjivanja proizlazi iz jednostavnosti gdje se brojni obrađeni podaci predstavljaju jednim simbolom. Certifikacija i bonitetni izvještaji doprinose razvoju financijskog tržišta u zemlji i značajni su za lakšu orijentaciju i određivanje preciznijeg financijskog stanja u zemlji. Od velike su pomoći i investitorima da objektivnije sagledaju kako stabilne, tako i nesigurnije strane ekonomske strukture u državi.

Poslovni subjekti, tvrtke ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocjene i certifikaciju koju za njih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće uvećan je pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih financijskih proizvoda koji su ovisni o financijskooj sposobnosti partnera i vjerojatnosti neizvršenja.

Zlatna bonitetna izvrsnost dodjeljuje se tvrtkama koje već treću godinu zaredom posluju s jednim od najboljih bonitetnih ocjena.

Zlatna bonitetna izvrsnost potvrđuje da je tvrtka jedna od najpouzdanijih i najpouzdanijih hrvatskih tvrtki i pomoći će vam da se istaknete od konkurencije jer potvrđuje dugoročnu financijsku stabilnost, kvalitetnu poslovnu politiku i čvrste poslovne temelje.

CompanyWall business plaketa zlatne bonitetne izvrsnosti je najviše i najrjeđe priznanje kojim poslovni subjekt dokazuje potencijalnim partnerima, suradnicima i konkurenciji da su odgovorno i kvalitetno vođeno poduzeće.

Staklenu plaketu zlatne bonitetne izvrsnosti CompanyWall business dodjeljuje najboljima u svim granama poslovanja. Plaketa je simbol postojanosti, odgovornog rada i odlične poslovne politike koju poduzeće ostvaruje tri godine za redom.

Plaketa je prepoznatljivog dizajna, staklena, uz zlatnu pločicu na kojoj je ispisano ime poduzeća kojoj pripada. Tu su i logo CompanyWall business-a, jedne od najvećih bonitetnih kuća u regiji, kao i priznanje za postignut najveći poslovni uspjeh kada je bonitetni rejting u pitanju.

 

CompanyWall pečati –više od autentičnog vizualnog identiteta

Po pravilima koje su ustanovile najveće svjetske bonitetne kuće, bonitetne ocjene za poslovne subjekte određuju se od najniže CCC do najviše ocjene AAA. Bonitetne kuće dodjeljuju Certifikat tvrtkama koje su ostvarile ocjene od A+ do AAA. Ipak, mnoge bonitetne kuće ne zadovoljavaju do kraja specifičnu prirodu bonitetnog ocjenjivanja te zbog neoriginalnog dizajna bonitetnih ocjena nisu u mogućnosti ostvariti prepoznatljiv vizualni identitet na tržištu.

CompanyWall se ističe jedinstvenim dizajnom bonitetnih ocjena koji nam je omogućio da nas klijenti brzo i lako prepoznaju kao vjerodostojan brend i pouzdanu bonitetnu kuću. Pečati AAA, AA+ i A+ su pravo kojim štitimo znak koji je u opticaju, a originalan dizajn ocjena služi brzom prepoznavanju i čini nas drugačijima u odnosu na slične ocjene drugih bonitetnih kuća. CompanyWall pečati označavaju naš vizualni identitet i simboliziraju pouzdan i uvjerljiv rad naše kuće.

U institucijama od značaja – Zavodu za intelektualno vlasništvo i EUIPO (European Union Intellectual Property Office) – CompanyWall pečati su zaštićeno vlasništvo. Polažemo autorska prava na pečate, koja nas štite od neautoriziranog kopiranja ili preuzimanja ideje. Konkurentnom ponudom i autentičnim dizajnom uveli smo nove standarde financijske analize na hrvatsko tržište.

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje provjerene usluge i najpouzdanijeg asistenta hrvatskih tvrtki – CompanyWall.

Klikom na linkove ispod možete pogledati zaštićene pečate agencije CompanyWall:

EUIPO Zavod za intelektualnu svojinu

 


Pogledajte što o nama kažu naši zadovoljni klijenti:

 


ŠOTOBRACO j.d.o.o.EPIK d.o.o.KSB POSLOVANJE d.o.o.SIGNALIZACIJA I OPREMA d.o.o.VIGANJ COMMERCE, d.o.o.


 


VETERINARSKA BOLNICA HOSPIVET d.o.o.