CompanyWall business

Nastojimo Vam omogućiti neometan i transparentan rad jer se uz naše usluge lakše možete zaduživati. Certifikacija CompanyWall business Vaša je karta za ulazak na poslovno tržište ukoliko ste relativno nepoznati jer se investitori oslanjaju na ocjenu rangiranja, a ne na prepoznavanje imena. Dobar bonitetni rejting najbolji je marketinški alat za Vašu tvrtku.

Primjenom suvremenih metoda zadovoljavamo zahtjevne potrebe tržišta, ali i individualne i specifične potrebe klijenata, s ciljem unaprjeđenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Svakodnevno pomažemo razvoju financijskog tržišta u Hrvatskoj, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede maksimalno umanjujemo rizike poslovanja za različite poslovne subjekte, a investitorima olakšavamo razumijevanje kreditnih rizika različitih dužnika.

Saznaj više
CompanyWall Business

CompanyWall Business region

Obogatite svoje poslovne podatke

U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete saznati koji su subjekti zainteresirani za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj tvrtki. Sve su informacije predstavljene na jednostavan i pregledan način te su od neprocjenjivog značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Saznaj više
CompanyWall Business region

CompanyWall Web API

Interface aplikacije API je skup rutina, protokola i alata za izgradnju aplikacija. U osnovi, API određuje kako komponente softvera trebaju komunicirati. Osim toga, API se koristi i za programiranje komponenti grafičkog korisničkog interfacea (GUI).

API, poznat kao interface za programiranje aplikacija, je integracijska spona između platformi treće strane za aplikacije za pristup njihovim karakteristikama i uslugama.

Drugim riječima, API isporučuje Vaš zahtjev za informacijama operativnom sistemu i tada Vam vraća svoj odgovor.

Primjerice, kad pokrenete postupak autorizacije API i želite pristupiti drugoj aplikaciji, poput Dropboxa, API će omogućiti drugoj aplikaciji, poput Word Onlinea, pristup datoteci u Dropboxu za uređivanje.

Saznaj više
CompanyWall proizvodi - API

CompanyWall SMS info

Naše usluge prilagođavamo Vašim potrebama i svakodnevnim zahtjevima tržišta. Nakon detaljne analize tržišta, obogatili smo ponudu financijskog asistenta još jednom uslugom:

"Najznačajniji poslovni podaci u jednoj SMS poruci".

Saznaj više
CompanyWall proizvodi - SMS info
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaćaju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuće CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke poduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetno izvješće

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti poduzeća i njegovom sigurnom poslovanju