BAU KS d.o.o.
Osnovne informacije
- Naziv
- BAU KS d.o.o. graditeljstvo, trgovinu i usluge
- MBS
- 030153067
- OIB
- 19072935697
- Datum osnivanja
- 21.11.2014.
- NKD
- F41000 - Građenje stambenih i nestambenih zgrada;
- Veličina subjekta
- Mali
- Registarsko tijelo
- Trgovački sud u Osijeku - stalna služba u Slavonskom Brodu
- MB DZS
- 04330072
Kontakti
- tel
-
02331150303431202409945355550343120240994535555
- fax
-
023311503
-
krunostanisic@gmail.combauks0101@gmail.com
Prethodne adrese tvrtke
Adresa | od | do |
---|---|---|
Ulica Poljanci 69 | 08.09.2023. | - |
Mostarska ulica 49, 35000 Slavonski Brod | 16.09.2022. | 08.09.2023. |
Nikole Zrinskog ulica 67, 35000 Slavonski Brod | 13.09.2022. | 16.09.2022. |
Nikole Zrinskog 67, 35000 Slavonski Brod | 23.01.2021. | 13.09.2022. |
Matije Gupca 21, 34000 Požega | od osnivanja | 23.01.2021. |
Tvrtke na istoj adresi
Ulica Poljanci 69, 35212, Poljanci, Hrvatska
Informacije iz registra
- Temeljni kapital
- 2.660,00
- Pravni oblik
- društvo s ograničenom odgovornošću
- Djelatnost
-
Kupnja i prodaja robe Pružanje usluga u trgovini Obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu Promet na malo lijekovima koji se izdaju bez recepta sukladno rješenju Agencije za lijekove i medicinske proizvode Zastupanje inozemnih tvrtki Djelatnost javnoga cestovnog prijevoza putnika ili tereta u unutarnjem cestovnom prometu Prijevoz tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane Pripremanje i usluživanje pića i napitaka Pružanje usluga smještaja Pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja ( u prijevoznom sredstvu, na prirdbama i sl. ) i opskrba tom hranom ( catering ) - Financije
-
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 16.06.2025. Godina 2024 Obračunsko razdoblje 01.01.2024. - 31.12.2024. Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj
Prethodna imena tvrtke
Ime | od | do |
---|---|---|
BAU KS d.o.o. | 08.09.2023. | - |
DS MONT d.o.o. | 16.09.2022. | 08.09.2023. |
FARMAKON d.o.o. | od osnivanja | 16.09.2022. |