BISTRO BASTALEC j.d.o.o.
Aktivan
OIB
75189461661
MBS
081272775
Datum osnivanja
01.10.2019.
Bonitetna ocjena
Financijski sažetak
2020 | 2021 | 2022 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 2.358,48 | 0,00 | 0,00 |
Ukupni rashodi | 7.746,68 | 3.311,57 | 854,34 |
Dobitak/gubitak | -5.388,20 | -3.311,57 | -854,34 |
Kapital | 68,57 | -3.242,82 | -4.091,05 |
Sredstva | 200,93 | 0,27 | 54,28 |
Kratkoročne obaveze | 132,36 | 3.243,09 | 4.145,33 |
Dugoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Potraživanja od kupaca | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Tekući omjer | 1,52 | 0,00 | 0,01 |
Dani naplate potraživanja | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Prosječna bruto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Broj zaposlenih | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Izvor: Financijska agencija FINA
Računi i blokade
Datum otvaranja računa
Datum zatvaranja
Banka
Status bankovnog računa
2b011843-7d6c-48
Datum otvaranja računa
22.5.2022. 10:11:10
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
986dce6a-7d62-43
Datum otvaranja računa
26.11.2021. 10:11:10
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
50662e53-fcaf-4a
Datum otvaranja računa
7.1.2023. 10:11:10
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
Aktivan
4ba45c00-a386-42
Datum otvaranja računa
29.8.2022. 10:11:10
Datum zatvaranja
-
Banka
Example bank
Status bankovnog računa
Blokiran
Nekretnine u vlasništvu
Zemljišnoknjižni odjel/Općinski sud | Glavna knjiga | Broj ZK uloška |
---|---|---|
63d7c7a6-bd61-481b-a362-3196901fff3c | 5d533287-363 | 5608 |
4c505698-1f5e-4d48-b806-9a73224db6e3 | b15863cc-0d4 | ff2f |
eda3dfb5-bcb3-4a00-867d-3bf7317a6c85 | 81f657e2-644 | 55a1 |
d2890cfd-a5e1-4211-b6b5-e7e5aafa40e1 | bf6cd337-3d6 | 6749 |
6e0194c4-b0d0-4eff-868c-9bdd67bf9cda | e7b08a56-902 | 8e03 |
d4b02322-3b2b-4e8b-a1aa-0cf9c94867db | be5e5980-f87 | 986d |
803bce09-3d6f-4abe-a0ea-f75a90f6e1bb | 8f453c2b-18e | 1d8e |
20f23b99-50dd-4719-ae95-fe95823b1325 | 5f32c645-d3d | 56f2 |
d5fd3145-e4ea-455b-81b8-0a721e6011a1 | 690f6e02-542 | 5433 |
5f64ab05-d760-47ec-8225-a3e721491682 | a7b6a390-2bc | 8002 |