CREMINO d.o.o.
Opis tvrtke
Društvo sa ograničenom odgovornošću CREMINO d.o.o. registrirano je na adresi Korzo 30, 51000, Rijeka, Hrvatska i posluje od 27.10.2020.. Kontakt telefon je 0912020630 i kontakt email higis@higis.hr. Trenutni direktor tvrtke je Patrik Golović.
Vlasnik tvrtke je HIGIS d. o. o. za trgovinu i usluge, pod MBS: 040138513, upisan kod: Trgovački sud u Rijeci, dok je pretežna djelatnost društva registrirana pod šifrom I56110 - Djelatnosti restorana.
Bonitetna ocjena tvrtke za 2025. godinu je A+. Zahvaljujući ovim pokazateljima, CREMINO d.o.o. se pozicionira kao pouzdan partner u svojoj industriji.
Na današnji dan tvrtka NIJE blokirana
U 2024. godini tvrtka je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 2.436.057,19.
Tvrtka zapošljava ukupno 7 radnika, dok prosječna bruto zarada po zaposlenom iznosi 1.231,90 mjesečno.
Certifikat bonitetne izvrsnosti 2025
A-
Detaljna ocjena tvrtke je: Niža srednja
Stabilno poslovanje uz određene faktore rizika
Kontakti
- tel
-
091202063009160278330916205997091621284209162059940916205996
-
higis@higis.hr
- Vlasnik
- Zastupnik
Financijski sažetak
2022 | 2023 | 2024 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 1.713.029,40 | 2.306.681,40 | 2.436.057,19 |
Ukupni rashodi | 1.677.204,99 | 2.155.867,93 | 2.355.409,14 |
Dobitak/gubitak | 28.927,07 | 121.327,19 | 64.806,08 |
Kapital | 126.100,87 | 247.428,10 | 92.667,02 |
Sredstva | 206.468,11 | 416.807,14 | 328.601,43 |
Kratkoročne obveze | 80.367,24 | 169.379,04 | 235.934,41 |
Dugoročne obveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Potraživanja od kupaca | 24.204,53 | 28.269,25 | 26.099,58 |
Broj zaposlenih | 7,00 | 7,00 | 7,00 |
Prosječna bruto plaća po zaposlenom | 1.097,57 | 891,52 | 1.231,90 |
Prosječna neto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 861,88 |
Računi i blokade
IBAN
HR2724020061101015696Datum otvaranja računa
02.03.2021.Datum zatvaranja
-Banka
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.Status bankovnog računa
AktivanIBAN
HR2923600001103088698Datum otvaranja računa
04.10.2023.Datum zatvaranja
-Banka
ZAGREBAČKA BANKA d.d.Status bankovnog računa
Aktivan