EDULIS j.d.o.o.
Opis tvrtke
Jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću EDULIS j.d.o.o. registrirano je na adresi Između dolaca 11, 20236, Nova Mokošica, Hrvatska i posluje od 11.03.2022.. Kontakt telefon je 020452569 i kontakt email edulisbar@gmail.com. Trenutni direktor tvrtke je Daniel Bokić.
Vlasnik tvrtke je Antonio Mihočević, dok je pretežna djelatnost društva registrirana pod šifrom I56110 - Djelatnosti restorana.
Bonitetna ocjena tvrtke za 2025. godinu je A+. Zahvaljujući ovim pokazateljima, EDULIS j.d.o.o. se pozicionira kao pouzdan partner u svojoj industriji.
Na današnji dan tvrtka NIJE blokirana
U 2024. godini tvrtka je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 142.194,61.
Tvrtka zapošljava ukupno 2 radnika, dok prosječna bruto zarada po zaposlenom iznosi 1.909,78 mjesečno.
Certifikat bonitetne izvrsnosti 2025
A--
Detaljna ocjena tvrtke je: Niža srednja
Stabilno poslovanje uz izraženije financijske oscilacije
Sažetak poslovanja
- Računi
-
Nije u blokadi
postoje prethodne blokade- 2024
- 2023
- Porezni dug
- Nema poreznog duga
- Sudske objave
- Nije u postupku
- Neisplaćene plaće
- Poslovni subjekt uredno isplaćuje plaće
Kontakti
- tel
-
020452569098823303098823303
-
edulisbar@gmail.com
- Vlasnik
- Vlasnik
- Vlasnik
- Zastupnik
Financijski sažetak
2022 | 2023 | 2024 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 19.612,71 | 106.067,00 | 142.194,61 |
Ukupni rashodi | 42.393,52 | 116.823,29 | 133.839,31 |
Dobitak/gubitak | -22.780,81 | -10.756,29 | 8.355,30 |
Kapital | -22.780,68 | -33.537,17 | -25.181,87 |
Sredstva | 33.598,12 | 33.000,49 | 33.890,54 |
Kratkoročne obveze | 56.378,79 | 66.537,66 | 59.072,41 |
Dugoročne obveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Potraživanja od kupaca | 0,00 | 0,00 | 1.136,25 |
Broj zaposlenih | 2,00 | 2,00 | 2,00 |
Prosječna bruto plaća po zaposlenom | 928,79 | 1.809,73 | 1.909,78 |
Prosječna neto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 1.268,60 |
Računi i blokade
IBAN
HR6424070001100245554Datum otvaranja računa
23.03.2022.Datum zatvaranja
-Banka
OTP BANKA HRVATSKA d.d.Status bankovnog računa
Aktivan