MREŽA ZA KONTROLU KVALITETE I SIGURNOSTI HRANE JUGOISTOČNE EUROPE

MIROGOJSKA CESTA 16, 10000, Zagreb, Hrvatska
Aktivan
OIB 37265182445
MBS 04549627
Datum osnivanja 11.05.2016.

Osnovne informacije

Naziv
MREŽA ZA KONTROLU KVALITETE I SIGURNOSTI HRANE JUGOISTOČNE EUROPE
MBS
04549627
OIB
37265182445
Datum osnivanja
11.5.2016.
NKD
S9499 - Djelatnosti ostalih članskih organizacija, d. n.;

Kontakti

tel
0146961XX
0164140XX
0146963XX
E-mail
info@seen-foodcontrol.com

Tvrtke na istoj adresi

MIROGOJSKA CESTA 16, 10000, Zagreb, Hrvatska
Naziv OIB Vlasnik
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO DR. ANDRIJA ŠTAMPAR 33392005961 Grad Zagreb
UDRUGA "ALERGIJA" 55184764640 (Nema unesenih podataka)
DRUŠTVO "MENS SANA IN CORPORE SANO" 15700037989 (Nema unesenih podataka)
HSU 79340941802 ANDREA IVEZIĆ
ZVON-GRAD d.o.o. 70428948463 Zvonimir Fumić
ZO-INVEST d.o.o. 20274696551 Jadranka Bosiljevac
AR-TECH d.o.o. 15204224712 Mario Vuk
IGOBAN j.d.o.o. 57632732046 Robert Žučko
ZOH 29777346914 DIANA GLUHAK SPAJIĆ

Registar udruga

Kratko ime
MREŽA ZA KONTROLU KVALITETE I SIGURNOSTI HRANE JUGOISTOČNE EUROPE
Oblik udruženja
UDRUGA
Datum prve skupštine
29.03.2016
Ciljane grupe
001 AKADEMSKA ZAJEDNICA, 019 GRAĐANI – OPĆA POPULACIJA, 068 POLJOPRIVREDNICI I RIBARI, 070 POSLOVNE ORGANIZACIJE, 071 POTROŠAČI, 089 TIJELA DRŽAVNE UPRAVE, 092 TURISTIČKI DJELATNICI, 115 OSTALI
Područja djelovanja
Udruga sukladno ciljevima Udruge djeluje na području zaštite zdravlja, na području znanosti, obrazovanja i istraživanja te međunarodne suradnje.
Ekonomska aktivnost
organizacija tečajeva, seminara, predavanja, radionica, savjetovanja, izrada evaluacija i znanstvenih elaborata koji se tiču kvalitete i sigurnosti hrane jugoistočne Europe;
Ciljevi
Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kontrole kvalitete i sigurnosti hrane jugoistočne Europe umrežavanjem vodećih institucija za područje detekcije štetnih čimbenika u hrani; postavljanja uvjeta za standardizaciju javnozdravstvenih postupanja u cross-border regiji Europe; ujednačavanja legislative iz područja sigurnosti hrane; postavljanja osnova za neovisnu i ujednačenu provjeru sigurnosti, postojanosti i kvalitete hrane i predmeta opće uporabe, promocije preventivnih analiza tijekom proizvodnje i plasmana prehrambenih i drugih proizvoda, zaštite zdravlja populacije i prevencije nepotrebnih izloženosti kemijskim i biološkim kontaminantima (GMO— genetski modificirani organizmi).