MREŽA ZA KONTROLU KVALITETE I SIGURNOSTI HRANE JUGOISTOČNE EUROPE
Kontakti
- tel
-
014696111016414006014696384016414006014696384
-
info@seen-foodcontrol.com
Tvrtke na istoj adresi
MIROGOJSKA CESTA 16, 10000, Zagreb, Hrvatska
Naziv | OIB | Vlasnik |
---|---|---|
IGOBAN j.d.o.o. | 57632732046 | Robert Žučko |
ZVON-GRAD d.o.o. | 70428948463 | Zvonimir Fumić |
ZO-INVEST d.o.o. | 20274696551 | Zvonimir Fumić |
ZOH | 29777346914 | DIANA GLUHAK SPAJIĆ |
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO DR. ANDRIJA ŠTAMPAR | 33392005961 | Grad Zagreb |
DRUŠTVO "MENS SANA IN CORPORE SANO" | 15700037989 | (Nema unesenih podataka) |
HSU | 79340941802 | ANDREA IVEZIĆ |
UDRUGA "ALERGIJA" | 55184764640 | (Nema unesenih podataka) |
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO DR. ANDRIJA ŠTAMPAR | 33392005961 | Grad Zagreb |
Registar udruga
- Kratko ime
- MREŽA ZA KONTROLU KVALITETE I SIGURNOSTI HRANE JUGOISTOČNE EUROPE
- Oblik udruženja
- UDRUGA
- Datum prve skupštine
- 29.03.2016
- Ciljane grupe
- 001 AKADEMSKA ZAJEDNICA, 019 GRAĐANI – OPĆA POPULACIJA, 068 POLJOPRIVREDNICI I RIBARI, 070 POSLOVNE ORGANIZACIJE, 071 POTROŠAČI, 089 TIJELA DRŽAVNE UPRAVE, 092 TURISTIČKI DJELATNICI, 115 OSTALI
- Područja djelovanja
- Udruga sukladno ciljevima Udruge djeluje na području zaštite zdravlja, na području znanosti, obrazovanja i istraživanja te međunarodne suradnje.
- Ekonomska aktivnost
- organizacija tečajeva, seminara, predavanja, radionica, savjetovanja, izrada evaluacija i znanstvenih elaborata koji se tiču kvalitete i sigurnosti hrane jugoistočne Europe;
- Ciljevi
- Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kontrole kvalitete i sigurnosti hrane jugoistočne Europe umrežavanjem vodećih institucija za područje detekcije štetnih čimbenika u hrani; postavljanja uvjeta za standardizaciju javnozdravstvenih postupanja u cross-border regiji Europe; ujednačavanja legislative iz područja sigurnosti hrane; postavljanja osnova za neovisnu i ujednačenu provjeru sigurnosti, postojanosti i kvalitete hrane i predmeta opće uporabe, promocije preventivnih analiza tijekom proizvodnje i plasmana prehrambenih i drugih proizvoda, zaštite zdravlja populacije i prevencije nepotrebnih izloženosti kemijskim i biološkim kontaminantima (GMO— genetski modificirani organizmi).