SLAVONIKA j.d.o.o. u stečaju

Alojzija Stepinca 180, 32100, Vinkovci, Hrvatska
Neaktivan
OIB 24550212977
MBS 030153421
Datum osnivanja 25.11.2014.
Datum zatvaranja 12.04.2021.

Osnovne informacije

Naziv
SLAVONIKA j.d.o.o. za preradu voća u stečaju
MBS
030153421
OIB
24550212977
Datum osnivanja
25.11.2014.
Datum zatvaranja
12.4.2021.
NKD
C1039 - Ostala prerada i konzerviranje voća i povrća;
Veličina poduzeća
Mali
Registarsko tijelo
Trgovački sud u Osijeku

Kontakti

tel
09940474XX
E-mail
snjezana.sudarevic@gmail.com

Prethodne adrese tvrtke

Adresa od do
Alojzija Stepinca 180 29.11.2014. -
Vinkovci (Grad Vinkovci), Ajozija Stepinca 180 od osnivanja 29.11.2014.

Informacije iz registra

Temeljni kapital
10,00
Pravni oblik
jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost
Prerada voća
Prerada povrća
Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka
Pružanje usluga smještaja
Kupnja i prodaja robe i pružanje usluga u trgovini u svrhu ostvarivanja dobiti ili drugog gospodarskog učinka, na domaćem ili inozemnom tržištu
Zastupanje stranih (inozemnih) tvrtki
Iznajmljivanje strojeva i opreme, bez rukovatelja i predmeta za osobnu upotrebu i kućanstvo
Javni cestovni prijevoz putnika i tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu
Prijevoz za vlastite potrebe
Proizvodnja prehrambenih proizvoda
Djelatnosti pakiranja
Računovodstveni i knjigovodstveni poslovi
Usluge informacijskog društva
Otkup i prerada prehrambenih proizvoda
Ekološka prerada, uvoz i izvoz ekoloških proizvoda
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Tehničko ispitivanje i analiza
Certifikacija sustava i proizvoda
Poduka na području osiguranja kakvoće i pouzdanosti proizvoda
Proizvodnja tjestenine
Proizvodnja kanditorskih proizvoda
Financije
Datum predaje zadnjeg financijskog izvješća 30.6.2020.
Godina 2019
Obračunsko razdoblje 3.10.2019. - 31.12.2019.
Vrsta izvješća GFI-POD izvještaj

Prethodna imena tvrtke

Ime od do
SLAVONIKA j.d.o.o. u stečaju 14.10.2019. -
SLAVONIKA j.d.o.o. od osnivanja 14.10.2019.