Zavlaka d.o.o.
Opis tvrtke
Društvo sa ograničenom odgovornošću Zavlaka d.o.o. registrirano je na adresi Jurišićeva ulica 1A, 10000, Zagreb, Hrvatska i posluje od 23.01.2020.. Kontakt telefon je 014693040 i kontakt email sudreg10@gmail.com. Trenutni direktor tvrtke je Iljko Ćurić.
Vlasnik tvrtke je Iljko Ćurić, dok je pretežna djelatnost društva registrirana pod šifrom D35120 - Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora. Tvrtka se svrstava u kategoriju mikro poduzeća prema kriterijima definiranim Zakonom o računovodstvu Republike Hrvatske.
Bonitetna ocjena tvrtke za 2025. godinu je BBB.
Na današnji dan tvrtka NIJE blokirana
U 2024. godini tvrtka je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 0,34.
Dubinska bonitetna ocjena 2025
Detaljna ocjena tvrtke je:
B+
Vrlo spekulativno
Povećan rizik, ali uz mogućnost oporavka
Bonitetna ocjena B+ označava tvrtke sa slabijom financijskom stabilnošću i povećanim rizikom u poslovanju. Njihova likvidnost može biti nestabilna, a sposobnost podmirenja obaveza ograničena.
Ove tvrtke su često u procesu oporavka ili restrukturiranja, što ih čini podložnim prihodovnim oscilacijama i neizvjesnosti.
Lako postoji potencijal za poboljšanje, suradnja s tvrtkama ovog ranga zahtjeva oprez i stalno praćenje financijske situacije.
Financijski sažetak
| 2022 | 2023 | 2024 | |
|---|---|---|---|
| Ukupni prihodi | 0,13 | 0,04 | 0,34 |
| Ukupni rashodi | 1.156,94 | 2.348,10 | 11.469,53 |
| Dobitak/gubitak | -1.144,33 | -2.325,19 | -11.391,26 |
| Kapital | 710,47 | -1.614,80 | -13.006,06 |
| Sredstva | 40.625,52 | 364.419,59 | 298.718,22 |
| Kratkoročne obveze | 39.915,06 | 366.034,39 | 311.724,28 |
| Dugoročne obveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Potraživanja od kupaca | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Broj zaposlenih | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Prosječna bruto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Prosječna neto plaća po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Računi i blokade
IBAN
HR9623600001102853819Datum otvaranja računa
21.02.2020.Datum zatvaranja
-Banka
ZAGREBAČKA BANKA d.d.Status bankovnog računa
Aktivan