Osnovano

Bonitetno izvješće

Bonitetno izvješće je dokument namijenjen svima koji žele brz i jednostavan uvid u poslovanje poduzeća. Na pregledan način je ispisano sveukupno izvješće poduzeća, bilanca stanja, pokazatelji, prikaz uspjeha i drugi podatci. Pored toga, za lakše razumijevanje, sadrži i grafičke prikaze analize financijskih podataka.

Svako bonitetno izvješće sadrži i bonitetnu ocjenu poduzeća.

certifikat_bonitetne_izvrsnosti

Bonitetno izvješće ćete zaprimiti u PDF formatu te isto možete proslijediti svojim poslovnim partnerima i suradnicima putem e-pošte, kako bi imali uvid u vaše poslovanje.

Uz hrvatski jezik, izvješće je dostupno i na engleskom jeziku, kako biste jednostavnije poslovali sa inozemnim partnerima.

Bonitetno_izvješće


 

Što bonitetno izvješće sadrži?

Bonitetno izvješće tvrtke Companywall sadrži podatke koje možemo podijeliti na:

  • Financijske podatke (bilanca stanja, prikaz uspjeha, analiza financijskog položaja poduzeća koje sadrži podatke o učinkovitosti poslovanja, financijsku stabilnost i druge elemente)
  • Podatke o poduzeću (naziv poduzeća, adresa, rukovodstvo, pravnoorganizacijski oblik i dr.)
  • Bonitetnu ocjenu (Izračunatu iz statičnog i dinamičnog dijela. Statična ocjena je izračun više pokazatelja iz godišnjeg izvješća, a dinamična se kroz godinu mijenja.)
  • Grafički prikaz analize financijakih podataka

Bonitetno_izvješće


 

Prednosti koje donosi bonitetno izvješće:

  • Brz pregled bonitetnih informacija
  • Mogućnost provjere pouzdanosti poslovnih partnera i stranaka ima za posljedicu poslovanje bez rizika
  • Pregledna analiza poslovanja poduzeća

 Bonitetno_izvješće

Kome je bonitetno izvješće namjenjeno?

Bonitetno izvješće je namijenjeno svima koji žele donositi brze poslovne odluke. Brzina i kvaliteta dostupnih podataka su od velike pomoći jer omogućuju donošenje odluka bez prethodnih temeljitih analiza, traženja i usporedbe podataka.