Osnovano

Certifikat bonitetne izvrsnosti 

 

CompanyWall business će svakoj tvrtki koja je uspješno poslovala, dodijeliti certifikat bonitetne izvrsnosti. Certifikat zapravo predstavlja dokaz uspješnosti, a proizašao je iz temeljitih izračuna poslovanja tvrtke, kombinacijom statičnih i dinamičnih bonitetnih ocjena.

Ocjenjivanje pojedinih tvrtki na ovaj način praksa je koja je prvi puta upotrebljena u skandinavskim zemljama, a njena sistematičnost i jednostavnost ubrzo je prepoznata diljem svijeta. Danas se koristi kao metoda u koju se pouzdaju i najveće svjetske kompanije.

Kao i prilikom svake kupnje ili sklapanja određenog ugovora, ljudi jednostavno žele dokaz da je riječ o kvalitetnom proizvodu kojem mogu vjerovati. Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja upravo to - dokaz kako je riječ o tvrtki koja svojim poslovnim uspjesima svakodnevno potvrđuje da je pouzdan i poželjan poslovni partner.


Certifikat kao dokaz uspješnog poslovanja

Certifikat će biti dodijeljen tvrtkama koje su ocijenjene bonitetnim ocjenama AAA, AA+ i A+. Ove kategorije označavaju tvrtke čije poslovanje nema nikakvih poteškoća, i kao takve su pouzdani poslovni partneri.

Certifikat će automatski podići i ugled tvrtke, što će na prvi pogled biti prepoznato kod korisnika baze podataka tvrtke CompanyWall business. U bazi podataka posebno je vidljivo koje su tvrtke zaslužile ovo priznanje.


Bonitetna izvrsnost dostupna u svakom trenutku

Bonitetna izvrsnost dostupna u svakom trenutku

Jednom dobiveni certifikat bonitetne izvrsnosti biti će objavljen na internetu, kako bi svatko imao uvid u visoke standarde poslovanja tvrtke. Certifikat je dostupan i u umanjenoj elektroničkoj verziji, prikladnoj za korištenje prilikom slanja e-maila.

Također, na adresu tvrtke biti će dostavljen uokvireni certifikat u fizičkom obliku. Postavljanjem istog na vidljivo mjesto, potencijalni poslovni partneri već će na prvi pogled Vašu tvrtku prepoznati kao pouzdanu i stabilnu, što svakako predstavlja dobar put prema budućim poslovnim suradnjama i uspjesima.

 

Pogledajte što o nama kažu naši zadovoljni klijenti:


KANAL SERVIS D.O.O.

KANAL SERVIS D.O.O


HEATING - COOLING D.O.O.

HEATING - COOLING D.O.O.


COFEE TEAM D.O.O.

COFEE TEAM D.O.O.


RADMAN GRUPA D.O.O.

RADMAN GRUPA D.O.O.


VETERINARSKA STANICA OSIJEK D.O.O.

VETERINARSKA STANICA OSIJEK D.O.O.


PROJEKT PERIVOJ D.O.O.

PROJEKT PERIVOJ D.O.O.


PERKOV SAVJETOVANJE D.O.O.

Perkov savjetovanje d.o.o.

 


BIROTERM D.O.O.

Poduzeće Biroterm d.o.o. ponosni je vlasnik certifikata bonitetne izvrsnosti za 2015. godinu, dodijeljenog od strane agencije CompanyWall business. Ovim priznanjem svrstani smo u vodeće tvrtke na području Republike Hrvatske, a certifikat je samo potvrda uspješnog poslovanja kojeg njegujemo već godinama.

 

 


SIRIUS

Tvrtka Sirius može se pohvaliti bonitetnom ocjenom A+, dodijeljenom od strane agencije CompanyWall business, na temelju uspješnog poslovanja u 2015. godini. Dodijeljeni certifikat bonitetne izvrsnosti samo potvrđuje dobar posao koji odrađujemo i pokazuje kako smo odabrali dobar put u pogledu razvoja i širenja podruzeća.

 

 


TEHNIX

Tvrtka Tehnix svrstana je u sam vrh poduzeća na području Republike Hrvatske, što dokazuje i certifikat bonitetne izvrsnosti, dodijeljen od strane agencije CompanyWall business. Dobiveni certifikat samo potvrđuje naše mjesto među vodećim tvrtkama na području zaštite okoliša.

 

 


EUROARC

Bonitetna ocjena A+ koju je tvrtki Euroarc dodijelila agencija CompanyWall business samo potvrđuje naše mjesto među vodećim tvrtkama u Republici Hrvatskoj na području obrade metala. Kvalitetu naših usluga već su prepoznali mnogobrojni zadovoljni klijenti, dok je dobiveni certifikat bonitetne izvrsnosti tek potvrda kako od visokih standarda u poslovanju ne odstupamo.

 

 


NUTRIFIT D.O.O.

Tvrtka Nutrifit d.o.o. vlasnih je certifikata bonitetne izvrsnosti, koji joj je dodijelila agencija CompanyWall business. Ova je ocjena samo potvrda uspješnosti našeg poslovanja koji njegujemo već godinama. Upravo je ona dokaz još jedne godine brige za naše kupce koji su već prepoznali kvalitetu svih proizvoda koje imamo u ponudi.

 

 


METAL VURAIĆ

Poduzeće Metal Vuraić može se pohvaliti bonitetnom ocjenom A+ te certifikatom bonitetne izvrsnosti koji je dodijelila agencija CompanyWall business. Ova nas ocjena svrstava u sam vrh bonitetne izvrsnosti i potvrđuje našu poziciju među vodećim tvrtkama na području Republike Hrvatske. Ova je ocjena samo dokaz visokih standarda koje u radu slijedimo već godinama.

 

 

 


F. A. MAIK TRANSPORT D.O.O.

Povjerenje i kredibilitet karakteristike su koje je u današnjem poslovnom svijetu teško steći. To je za rukom pošlo tvrtki F. A. MAIK TRANSPORT D.O.O. koja se može pohvaliti certifikatom bonitetne izvrsnosti kao dokazom uspješnog poslovanja i suradnji s drugim tvrtkama. Certifikat je dodijeljen od strane agencije ComapnyWall business, i jasan je pokazatelj kako u poslovanju tvrtke slijedimo isključivo najviše standarde, što su prepoznali i brojni zadovoljni klijenti.

 

 


LONJA STRUG d.d.

Tvrtka LONJA STRUG d.d. svojim se uspješnim poslovanjem na području vodnogospodarske djelatnosti dokazuje već godinama, a certifikat bonitetne izvrsnosti još je jedan dokaz kvalitete. Certifikat je dodijeljen od strane agencije CompanyWall business i jasno pokazuje kako se naša tvrtka s pravom može svrstati u sam vrh uspješnih poduzeća na području Republike Hrvatske.

 

 


POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med pruža vrhunske usluge na području medicinskih usluga i zdravstvene skrbi, što dokazuje i posjedovanje certifikata bonitetne izvrsnosti. Certifikat je poliklinici dodijelila agencija CompanyWall business i jasan je pokazatelj kvalitete rada. Ocjena A+ još je jednom pokazala kako već niz godina ne odstupamo od visokih standarda u radu.

 

 


FISH & BOAT

Tvrtka Fish & Boat za 2015. godinu dobila je bonitetnu ocjenu A+, koju joj je dodijelila agencija CompanyWall business. Dobivena ocjena i certifikat bonitetne izvrsnosti svrstavaju nas u društvo tvrtki s najuspješnijim poslovanjem na području Republike Hrvatske, kao i jednih od vodećih kada je u pitanju brodska oprema.

 

 


UPRAVITELJ D.O.O. KNIN

Upravitelj d.o.o. Knin za 2015. godinu dobio je certifikat bonitetne izvrsnosti, što ga svrstava među poslovne subjekte s najboljom bonitetnom ocjenom na području Republike Hrvatske. Ovu je ocijenu dodijelila agencija CompanyWall business prema europskim standardima i jasan je dokaz uspješnog poslovanja i svakodnevnog truda na području upravljanja i održavanja nekretnina, kojim se naša tvrtka ponosi.

 

 


RUŽICA GRAD D.O.O.

Orahovačka tvrtka Ružica grad d.o.o. s bonitetnom ocjenom A+ može se svrstati među probrano društvo poduzeća s certifikatom bonitetne izvrsnosti. Certifikat je dodijelila agencija CompanyWall business i ona predstavlja jasan dokaz kako tvrtka na vrijeme ispunjava sve svoje obveze prema zaposlenicima, te slijedi visoke standarde u poslovanju. Dobivanjem ocjene A+, naša se tvrtka pozicionirala kao pouzdan poslovni partner koji je prije svega predan kvalitetnom radu.