Certifikat bonitetne izvrsnosti


Jedna od najvećih bonitetnih kuća u Hrvatskoj, CompanyWall, broji desetke tisuća zadovoljnih klijenata i vrši certifikaciju onih koji su ostvarili uvjete za dobivanje ove potvrde uspješnog i sigurnog poslovanja.

CompanyWall ima dugogodišnju tradiciju dodjele Certifikata bonitetne izvrsnosti na više europskih tržišta. Vršimo certifikaciju svih tvrtki i poslovnih subjekata koji su za to zadovoljili uvjete, a tisuće zadovoljnih klijenata samo potvrđuju našu prestižnu poziciju na hrvatskom tržištu kada je ova vrsta usluge u pitanju.

CompanyWall certifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada tvrtke. Istraživanja analitičara pokazuju da  tvrtke koje su nositelji CompanyWall Certifikata posluju stabilnije, progresivno ostvaruju održivi uspjeh, prepoznaju se međusobno na nacionalnom i internacionalnom nivou. Tvrtke koje su nositelji Certifikata čine poslovnu mrežu najboljih na teritoriju Republike Hrvatske i posluju rame uz rame s najuspješnijim europskim zemljama.

Prije pojave mogućnosti brzog pregleda bonitetnih izvještaja, za sve je tvrtke bilo potrebno izdvojiti vrijeme i pregledati “ručno” informacije o poslovanju određenog poslovnog subjekta; nakon pojave bonitetnih kuća poput CompanyWall te informacije su dostupne u svega nekoliko klikova i klijenti ih dobivaju obrađene i spremne za korištenje.  Uz certifikat bonitetne izvrsnosti dodatna pretraživanja tvrtke vise nisu potrebna, budući da je Certifikat sam po sebi valjana referenca vrhunskog poslovanja nositelja!

Zahvaljujući provjerenoj metodologiji na osnovu koje određujemo bonitetne ocjene i certifikaciju, naši klijenti u svakom trenutku znaju da se mogu osloniti na podatke koje za njih obrađujemo, a da je CompanyWall Certifikat pouzdana referenca kvalitetnog poslovanja u Hrvatskoj.

Dok većina bonitetnih kuća u zemlji certificira tvrtke na osnovi općih i slobodnije određenih parametara (npr. tvrtka mora poslovati dulje od godinu dana bez dugova), CompanyWall prati zadane kriterije pomoću kojih je moguće precizno određivanje bonitetne ocjene, uz minimalizaciju proizvoljnosti. Zahvaljujući kriterijima kao što su vremenski period koji je subjekt proveo u  blokadi, porezna i druga dugovanja, glavna i sporedna djelatnost i likvidnost, odnos prihoda u javnom i privatnom sektoru, kao i mnogi drugi koje smo postavili vodeći se provjerenim metodama najvećih bonitetnih kuća,  naši klijenti dobvaju preciznu ocjenu i financijski izvještaj na koji se mogu osloniti.

Metodologija na osnovi koje certificiramo najuspešnije poslovne subjekte temelji se na analizi makroekonomskih i političkih faktora, kao i internog i eksternog okruženja u kojem tvrtka posluje. Jedan dio naše metodologije je javno dostupan i možete ga pogledati ovdje:

METODOLOGIJA

Drugi dio, poznatiji u Zavodu za zaštitu intelektualnog vlasništva kao “Know-how”,  predstavlja nedokumentirane informacije koje su autorizirano vlasništvo bonitetne kuće CompanyWall.

Bonitetnu izvrsnost uspjele su steći samo tvrtke koje ispunjavanju visoke standarde poslovne etike i koje su se kroz dulji vremenski period pokazale kao pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pozornost i povjerenje, a neke od njih su I velikani  hrvatskog poslovnog okruženja: CRODUX PLIN, BRAĆA PIVAC, GRADSKA LJEKARNA ZAGREB, PETROKOV, ČAZMATRANS PROMET.

CompanyWall dodjeljuje Certifikat bonitetne izvrsnosti poslovnim subjektima koji su ocjenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA; AA+ i A+.

Izuzetno jaka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.

Veoma visoka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.
Visoka sposobnost izvršavanja financijskih obveza.

Šta znači Certifikat bonitetne izvrsnosti na razini inhouse poslovanja?

Na individualno-potrošačkoj razini CompanyWall je izvor izuzetnih poslovnih informacija koje klijentima omogućavaju najbolja rješenja i ispunjavaju zahtjeve modernog tržišta. Najznačajnija usluga koju CompanyWall osigurava je Certifikacija najuspješnijih. Bonitetni izvještaji našim klijentima jesu od velike pomoći pri bržem sklapanju partnerstava, ali certifikacija najboljih poslovnih subjekata moderno poslovanje prenosi na novu razinu.

Certificirane tvrtke ostvaruju prednost i ugled u odabiru i u odnosu na druge tvrtke. Nositelji Certifikata bonitetne izvrsnosti nalaze se u samom vrhu domaće privrede i svrstani su rame uz rame s uspješnim internacionalnim poduzećima.

Certifikat bonitetne izvrsnosti otvara vrata za proboj na različita tržišta i olakšava komunikaciju s potencijalnim klijentima. Certificirane tvrtke ovim činom stječu kredibilno priznanje odgovornosti i postojanosti.

Na međunarodnom tržištu Certifikat bonitetne izvrsnosti je sastavni dio modernog poslovanja, a certifikacija u vjerodostojnim bonitetnim kućama kao što je CompanyWall je najznačajnija referenca uspješnog rada.

Značaj certificiranih za ekonomsku strukturu Republike Hrvatske  

Neovisna bonitetna kuća CompanyWall od velikog je značaja za uspostavljanje stabilne i objektivne arhitekture financijskih podataka u Hrvatskoj. Popularnost bonitetnog ocjenjivanja proizlazi iz jednostavnosti gdje se brojni obrađeni podaci predstavljaju jednim simbolom. Certifikacija i bonitetni izvještaji doprinose razvoju financijskog tržišta u zemlji i značajni su za lakšu orijentaciju i određivanje preciznijeg financijskog stanja u zemlji. Od velike su pomoći i investitorima da objektivnije sagledaju kako stabilne, tako i nesigurnije strane ekonomske strukture u državi.

Poslovni subjekti, tvrtke ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocjene i certifikaciju koju za njih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće uvećan je pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih financijskih proizvoda koji su ovisni o financijskooj sposobnosti partnera i vjerojatnosti neizvršenja.

CompanyWall pečati –više od autentičnog vizualnog identiteta

Po pravilima koje su ustanovile najveće svjetske bonitetne kuće, bonitetne ocjene za poslovne subjekte određuju se od najniže CCC do najviše ocjene AAA. Bonitetne kuće dodjeljuju Certifikat tvrtkama koje su ostvarile ocjene od A+ do AAA. Ipak, mnoge bonitetne kuće ne zadovoljavaju do kraja specifičnu prirodu bonitetnog ocjenjivanja te zbog neoriginalnog dizajna bonitetnih ocjena nisu u mogućnosti ostvariti prepoznatljiv vizualni identitet na tržištu.

CompanyWall se ističe jedinstvenim dizajnom bonitetnih ocjena koji nam je omogućio da nas klijenti brzo i lako prepoznaju kao vjerodostojan brend i pouzdanu bonitetnu kuću. Pečati AAA, AA+ i A+ su pravo kojim štitimo znak koji je u opticaju, a originalan dizajn ocjena služi brzom prepoznavanju i čini nas drugačijima u odnosu na slične ocjene drugih bonitetnih kuća. CompanyWall pečati označavaju naš vizualni identitet i simboliziraju pouzdan i uvjerljiv rad naše kuće.

U institucijama od značaja – Zavodu za intelektualno vlasništvo i EUIPO (European Union Intellectual Property Office) – CompanyWall pečati su zaštićeno vlasništvo. Polažemo autorska prava na pečate, koja nas štite od neautoriziranog kopiranja ili preuzimanja ideje. Konkurentnom ponudom i autentičnim dizajnom uveli smo nove standarde financijske analize na hrvatsko tržište.

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje provjerene usluge i najpouzdanijeg asistenta hrvatskih tvrtki – CompanyWall.

Klikom na linkove ispod možete pogledati zaštićene pečate agencije CompanyWall:

EUIPO Zavod za intelektualnu svojinu

Pogledajte što o nama kažu naši zadovoljni klijenti:


KANAL SERVIS D.O.O.

KANAL SERVIS D.O.O


HEATING - COOLING D.O.O.

HEATING - COOLING D.O.O.


COFEE TEAM D.O.O.

COFEE TEAM D.O.O.


RADMAN GRUPA D.O.O.

RADMAN GRUPA D.O.O.


VETERINARSKA STANICA OSIJEK D.O.O.

VETERINARSKA STANICA OSIJEK D.O.O.


PROJEKT PERIVOJ D.O.O.

PROJEKT PERIVOJ D.O.O.


PERKOV SAVJETOVANJE D.O.O.

Perkov savjetovanje d.o.o.

 


BIROTERM D.O.O.

Poduzeće Biroterm d.o.o. ponosni je vlasnik certifikata bonitetne izvrsnosti za 2015. godinu, dodijeljenog od strane agencije CompanyWall business. Ovim priznanjem svrstani smo u vodeće tvrtke na području Republike Hrvatske, a certifikat je samo potvrda uspješnog poslovanja kojeg njegujemo već godinama.

 

 


SIRIUS

Tvrtka Sirius može se pohvaliti bonitetnom ocjenom A+, dodijeljenom od strane agencije CompanyWall business, na temelju uspješnog poslovanja u 2015. godini. Dodijeljeni certifikat bonitetne izvrsnosti samo potvrđuje dobar posao koji odrađujemo i pokazuje kako smo odabrali dobar put u pogledu razvoja i širenja podruzeća.

 

 


TEHNIX

Tvrtka Tehnix svrstana je u sam vrh poduzeća na području Republike Hrvatske, što dokazuje i certifikat bonitetne izvrsnosti, dodijeljen od strane agencije CompanyWall business. Dobiveni certifikat samo potvrđuje naše mjesto među vodećim tvrtkama na području zaštite okoliša.

 

 


EUROARC

Bonitetna ocjena A+ koju je tvrtki Euroarc dodijelila agencija CompanyWall business samo potvrđuje naše mjesto među vodećim tvrtkama u Republici Hrvatskoj na području obrade metala. Kvalitetu naših usluga već su prepoznali mnogobrojni zadovoljni klijenti, dok je dobiveni certifikat bonitetne izvrsnosti tek potvrda kako od visokih standarda u poslovanju ne odstupamo.

 

 


NUTRIFIT D.O.O.

Tvrtka Nutrifit d.o.o. vlasnih je certifikata bonitetne izvrsnosti, koji joj je dodijelila agencija CompanyWall business. Ova je ocjena samo potvrda uspješnosti našeg poslovanja koji njegujemo već godinama. Upravo je ona dokaz još jedne godine brige za naše kupce koji su već prepoznali kvalitetu svih proizvoda koje imamo u ponudi.

 

 


METAL VURAIĆ

Poduzeće Metal Vuraić može se pohvaliti bonitetnom ocjenom A+ te certifikatom bonitetne izvrsnosti koji je dodijelila agencija CompanyWall business. Ova nas ocjena svrstava u sam vrh bonitetne izvrsnosti i potvrđuje našu poziciju među vodećim tvrtkama na području Republike Hrvatske. Ova je ocjena samo dokaz visokih standarda koje u radu slijedimo već godinama.

 

 

 


F. A. MAIK TRANSPORT D.O.O.

Povjerenje i kredibilitet karakteristike su koje je u današnjem poslovnom svijetu teško steći. To je za rukom pošlo tvrtki F. A. MAIK TRANSPORT D.O.O. koja se može pohvaliti certifikatom bonitetne izvrsnosti kao dokazom uspješnog poslovanja i suradnji s drugim tvrtkama. Certifikat je dodijeljen od strane agencije ComapnyWall business, i jasan je pokazatelj kako u poslovanju tvrtke slijedimo isključivo najviše standarde, što su prepoznali i brojni zadovoljni klijenti.

 

 


LONJA STRUG d.d.

Tvrtka LONJA STRUG d.d. svojim se uspješnim poslovanjem na području vodnogospodarske djelatnosti dokazuje već godinama, a certifikat bonitetne izvrsnosti još je jedan dokaz kvalitete. Certifikat je dodijeljen od strane agencije CompanyWall business i jasno pokazuje kako se naša tvrtka s pravom može svrstati u sam vrh uspješnih poduzeća na području Republike Hrvatske.

 

 


POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med pruža vrhunske usluge na području medicinskih usluga i zdravstvene skrbi, što dokazuje i posjedovanje certifikata bonitetne izvrsnosti. Certifikat je poliklinici dodijelila agencija CompanyWall business i jasan je pokazatelj kvalitete rada. Ocjena A+ još je jednom pokazala kako već niz godina ne odstupamo od visokih standarda u radu.

 

 


FISH & BOAT

Tvrtka Fish & Boat za 2015. godinu dobila je bonitetnu ocjenu A+, koju joj je dodijelila agencija CompanyWall business. Dobivena ocjena i certifikat bonitetne izvrsnosti svrstavaju nas u društvo tvrtki s najuspješnijim poslovanjem na području Republike Hrvatske, kao i jednih od vodećih kada je u pitanju brodska oprema.

 

 


UPRAVITELJ D.O.O. KNIN

Upravitelj d.o.o. Knin za 2015. godinu dobio je certifikat bonitetne izvrsnosti, što ga svrstava među poslovne subjekte s najboljom bonitetnom ocjenom na području Republike Hrvatske. Ovu je ocijenu dodijelila agencija CompanyWall business prema europskim standardima i jasan je dokaz uspješnog poslovanja i svakodnevnog truda na području upravljanja i održavanja nekretnina, kojim se naša tvrtka ponosi.

 

 


RUŽICA GRAD D.O.O.

Orahovačka tvrtka Ružica grad d.o.o. s bonitetnom ocjenom A+ može se svrstati među probrano društvo poduzeća s certifikatom bonitetne izvrsnosti. Certifikat je dodijelila agencija CompanyWall business i ona predstavlja jasan dokaz kako tvrtka na vrijeme ispunjava sve svoje obveze prema zaposlenicima, te slijedi visoke standarde u poslovanju. Dobivanjem ocjene A+, naša se tvrtka pozicionirala kao pouzdan poslovni partner koji je prije svega predan kvalitetnom radu.