O nama


CompanyWall business od 2013. godine pomaže poslovnim subjektima da unaprijede poslovanje pronalaženjem i povezivanjem klijenata. Provjeravamo njihove potrebe i likvidnost, zalažemo se za poboljšanje učinkovitosti rada analizom financijskih podataka i drugih brojnih ekonomskih faktora.

Pravovremena informacija od neprocjenjivog je značaja za suvremeno poslovanje i omogućuje poslovnim subjektima da održe korak s aktualnim lokalnim i globalnim događajima.

CompanyWall business se bavi poboljšanjem procesa poslovanja s dugogodišnjim iskustvom, a svoj rad svakodnevno obogaćujemo pružanjem usluga klijentima na četiri različita tržišta u Europi. Mi sa sigurnošću znamo što je potrebno suvremenoj tvrtki koja želi osigurati transparentno i sigurnije poslovanje.

Lideri smo u umrežavanju i uspostavljanju poslovnih veza između domaćih i stranih tvrtki. Brojimo desetine hiljada zadovoljnih klijenata koji svjedoče kvaliteti naših usluga financijskog asistenta.

Iskoristite naše usluge danas, poslujte uspješnije već sutra!


Gdje smo 

Kušlanova 27, 10000 ZagrebKontaktirajte nas 

01/6443-785 | 099/349-7399
E-mail: info@companywall.hr
OIB: 93441573210
Matični broj: 04002008
IBAN: HR6223600001102353911

Pristup portalu CompanyWall omogućava Vam da obogatite svoje poslovne podatke:

  • praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih poslovnih subjekata s kojima poslujete ili s kojima potencijalno želite ostvariti kontakt i suradnju,
  • izračunavanjem bonitetne ocjene na temelju posebne metodologije ustanovljene po ugledu na najveće svjetske bonitetne kuće
  • Certifikacijom koja se vrši na osnovi postignute bonitetne ocjene poslovanja za tu godinu

Za razliku od ponude konkurencije, naša usluga se ne produžuje automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sustavu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje tvrtki koje sami odaberete se automatski ažurira na tjednom nivou. Bez dodatne doplate dostupan Vam je popis svih aktualnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obavijesti koje se tiču Vaše interesne grupe koju možete sami oformiti.U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete saznati i koji su subjekti zainteresirani za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj tvrtki. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja autentično uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije. Jedino je uvid u bonitetnu ocjenu koju na osnovi posebne metodologije i analize financijskog izveštaja te drugih brojnih faktora možete dobiti pisano, svjedočanstvo Vaše visoke pozicije na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovi službenih podataka o procjeni kreditne sposobnosticash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala te drugih financijskih i ekonomskih elemenata koji su našoj bonitetnoj kući dostupni putem ekskluzivne suradnje koju CompanyWall već godinama uspješno ostvaruje s Financijskom Agencijom (FINA).

U dinamičnoj atmosferi suvremenog tržišta odluke često moraju biti donesene “preko noći”. CompanyWall business razvrstava potencijalne suradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i time unosi  red i veliki stupanj sigurnosti pružajući zainteresiranim osobama gotovu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera.

Naš zadatak je da Vam pomognemo donijeti pravu odluku uz točnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće suradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jednostavan i pregledan način, uvidom u obrađene financijske podatke svih poslovnih subjekata koji posluju na hrvatskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o tvrtki, klijenti lakše procjenjuju potencijalne partnere i mogu napraviti kategorizaciju klijenata na osnovi njihove kreditne povijesti i prethodnih plaćanja.

Informacije na portalu CompanyWall business se ažuriraju svakodnevno i možete biti sigurni da su svi podaci o tvrtkama precizni i pravovremeni.

Uz usluge koje nudi CompanyWall business umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, surađujete s jednom od najvjerodostojnijih tvrtki za određivanje bonitetnih ocjena i kreditnih rizika, štedite vrijeme i sredstva te se koncentrirate samo na najvažnije aktivnosti Vaše tvrtke. 

Uz CompanyWall imate realan pregled financijske situacije - “krvne slike poduzeća” -  Vaših poslovnih partnera.

Svjesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regiji te pridonosi sigurnijem poslovanju, odnosno svodi rizike na minimum.  Poslovni subjekti, tvrtke, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocjene i certifikaciju koju za njih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće povećan je pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih financijskih proizvoda koji ovise o financijskoj sposobnosti partnera i vjerojatnosti neizvršenja.

CompanyWall je bonitetna kuća od povjerenja koja nesmetano posluje na četiri europska tržišta. U takvim okolnostima, prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja nezaobilazan element. Zbog toga smo originalne pečate ocjena  AAA, AA+ i A+  zaštitili kao intelektualno vlasništvo pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, kao i pri EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office).

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje vjerodostojne usluge i najpouzdanijeg asistenta hrvatskih tvrtki – CompanyWall Business.

 

Olakšati Vam svakodnevno poslovanje, sklapanje novih partnerstava, kako biste proširili poslovanje u zemlji i inozemstvu.

Trudimo se omogućiti Vam nesmetan i transparentan rad jer se uz naše usluge možete lakše zaduživati. Certifikacija Company Wall business Vaša je karta za ulazak na poslovno tržište, ukoliko ste relativno nepoznati, jer se investitori oslanjaju na ocjenu rangiranja, a ne na “prepoznavanje imena”. Dobar bonitetni rejting je najbolji marketinški alat za Vašu tvrtku.

Primjenom suvremenih metoda zadovoljavamo zahtjevne potrebe tržišta, ali i one individualne i specifične potrebe klijenata, s ciljem unaprjeđenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Republici Hrvatskoj. Svakodnevno pomažemo razvoj financijskog tržišta u Hrvatskoj, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede minimaliziramo rizike poslovanja za različite poslovne subjekte i olakšavamo investitorima razumijevanje kreditnih rizika različitih dužnika.
Također, pomažemo institucijama i vladinim subjektima pristup kreditnim sredstvima, bez potrebe da prolaze kroz dugotrajne procjene povjeritelja.
CompanyWall business bonitetne ocjene pomažu hrvatskom financijskom tržištu kao svojevrsna mjera i procjena različitih ekonomskih subjekata.

Naš cilj je pomoći Vam da poslujete sigurnije te Vas motivirati na proširenje poslovnih ulaganja!

Aktivno sudjelovanje u postavljanju viših standarda u području poslovanja, trgovine i investicija u Hrvatskoj, uvođenje novih poslovnih navika i trendova, ali i njihovo predviđanje i kreiranje, koje će doprinijeti napretku cjelokupne hrvatske ekonomije. Vjerujemo u evoluciju, razumijemo poslovanje u prošlosti, ali nismo taoci istoga, svjesni smo da kreditne snage, rizici, politike poslovanja i razvoj tehnologije utječu na razvoj tvrtki, vlada, pokretne i nepokretne imovine.

Čak i oku običnog promatrača ne promiče brz razvoj financijskih institucija. Naša želja je opravdati dobro ime koje nosimo na hrvatskom tržištu i osporiti sve ono što se smatra rigidnim u radu bonitetnih kuća.

Čvrsto vjerujemo da je prosvijećena kreditna analiza ne samo znanost, već i umjetnost!