O nama


CompanyWall business renomirana bonitetna kuća osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne poslovnim subjektima unaprijediti njihovo poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim klijentima, provjerom njihovih potreba i likvidnosti i poboljšanju učinkovitosti rada analizom financijskih podataka i brojnih ekonomskih faktora.

Svjesni smo značaja i neprocjenjive vrijednosti provjerene poslovne informacije koja omogućava poslovnim subjektima da drže korak s aktualnim lokalnim i globalnim događanjima i trendovima u suvremenom poslovanju.

Naše višegodišnje iskustvo u poboljšanju procesa poslovanja svakodnevno obogaćujemo kroz uspješno poslovanje na četiri različita tržišta u Europi mi znamosa sigurnošćušto je potrebno jednoj suvremenoj tvrtki koja želi osigurati transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je predvodnik umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih tvrtki. Brojimo desetke tisuća zadovoljnih klijenata koji svjedoče kvaliteti naših usluga financijskog asistenta.

Naša intuitivna mreža pretvara poslovnu namjeru u rezultate  ! 


Gdje smo 

Kušlanova 27, 10000 ZagrebKontaktirajte nas 

01/6443-785 | 099/349-7399
E-mail: info@companywall.hr
OIB: 93441573210
Matični broj: 04002008
IBAN: HR6223600001102353911

Pristup portalu CompanyWall omogućava Vam da obogatite svoje poslovne podatke:

  • praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih poslovnih subjekata s kojima poslujete ili s kojima potencijalno želite ostvariti kontakt i suradnju,
  • izračunavanjem bonitetne ocjene na temelju posebne metodologije ustanovljene po ugledu na najveće svjetske bonitetne kuće
  • Certifikacijom koja se vrši na osnovi postignute bonitetne ocjene poslovanja za tu godinu

Za razliku od ponude konkurencije, naša usluga se ne produžuje automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sustavu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje tvrtki koje sami odaberete se automatski ažurira na tjednom nivou. Bez dodatne doplate dostupan Vam je popis svih aktualnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obavijesti koje se tiču Vaše interesne grupe koju možete sami oformiti.U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete saznati i koji su subjekti zainteresirani za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj tvrtki. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja autentično uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije. Jedino je uvid u bonitetnu ocjenu koju na osnovi posebne metodologije i analize financijskog izveštaja te drugih brojnih faktora možete dobiti pisano, svjedočanstvo Vaše visoke pozicije na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovi službenih podataka o procjeni kreditne sposobnosticash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala te drugih financijskih i ekonomskih elemenata koji su našoj bonitetnoj kući dostupni putem ekskluzivne suradnje koju CompanyWall već godinama uspješno ostvaruje s Financijskom Agencijom (FINA).

U dinamičnoj atmosferi suvremenog tržišta odluke često moraju biti donesene “preko noći”. CompanyWall razvrstava potencijalne suradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i time unosi  red i veliki stupanj sigurnosti pružajući zainteresiranim osobama gotovu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera, zahvaljujući karakteristikama koje su nevidljive oku prosječnog promatrača.

Naš zadatak je da Vam pomognemo donijeti pravu odluku uz točnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće suradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jednostavan i pregledan način, uvidom u obrađene financijske podatke svih poslovnih subjekata koji posluju na hrvatskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o tvrtki, klijenti lakše procjenjuju potencijalne partnere i mogu napraviti kategorizaciju klijenata na osnovi njihove kreditne povijesti i prethodnih plaćanja.

Informacije na portalu CompanyWall se ažuriraju svakodnevno te možete biti sigurni da su svi podaci o poduzećima pouzdani.

Uz usluge koje nudi CompanyWall umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, surađujete s jednom od najvjerodostojnijih tvrtki za određivanje bonitetnih ocjena i kreditnih rizika, štedite vrijeme i sredstva te se koncentrirate samo na najvažnije aktivnosti Vaše tvrtke. 

Uz CompanyWall imate realan pregled financijske situacije - “krvne slike poduzeća” -  Vaših poslovnih partnera.

Svjesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regiji te pridonosi sigurnijem poslovanju, odnosno svodi rizike na minimum.  Poslovni subjekti, tvrtke, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocjene i certifikaciju koju za njih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće povećan je pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih financijskih proizvoda koji ovise o financijskoj sposobnosti partnera i vjerojatnosti neizvršenja.

Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma važni. Zato u CompanyWall-u vjerujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo sa financijskim asistentom CompanyWall zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unaprjeđenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.

CompanyWall je bonitetna kuća od povjerenja koja nesmetano posluje na četiri europska tržišta. U takvim okolnostima, prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja nezaobilazan element. Zbog toga smo originalne pečate ocjena  AAA, AA+ i A+  zaštitili kao intelektualno vlasništvo pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, kao i pri EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office).

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već  mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje vjerodostojne usluge i najpouzdanijeg asistenta hrvatskih tvrtki – CompanyWall Business.

-Prepoznatljiv dizajn CompanyWall ocjene lako se povezuje s njihovom kvalitetnom uslugom. Sve više tvrtki postavlja elektronički CompanyWall Certifikat zbog čega više ne moramo vršiti dodatnu provjeru o valjanosti te ocjene, prepoznajemo CompanyWall  pečate  kao  vjerodostojan  znak  kvalitetnog poslovanja i lakše ostvarujemo suradnju s potencijalnim partnerima – izjavili su mnogi naši klijenti.

Primjenom suvremenih metoda zadovoljavamo zahtjevne potrebe tržišta, ali i individualne i specifične potrebe klijenata s ciljem unaprjeđenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Hrvatskoj.

Aktivno sudjelovanje u postavljanju viših standarda u području poslovanja, trgovine i investicija u Hrvatskoj, uvođenje novih poslovnih navika i trendova, ali i njihovo predviđanje i kreiranje, koje će doprinijeti napretku cjelokupne hrvatske privrede.