SMS Info

Naše usluge prilagođavamo Vašim potrebama i svakodnevnim zahtjevima tržišta. Nakon detaljne analize tržišta, obogatili smo ponudu financijskog asistenta još jednom uslugom:

"Najznačajniji poslovni podaci u jednoj SMS poruci".

Ako nemate vremena pregledati cjelokupne podatke o tvrtki Vaše interesne grupe ili su Vam potrebne brze informacije o blokadama, prihodima i zaposlenima, od sada to možete saznati na još lakši način!

Pošaljite OIB tvrtke iz Vaše interesne grupe na broj 095 313 1333. U najkraćem roku stić će Vam SMS sa svim podacima o tvrtki koja Vas zanima.

Pregledajte sve aktualne informacije o:

  • blokadama
  • broju dana provedenih u blokadi
  • poslovnim prihodima
  • dobiti
  • broju zaposlenih.
Najznačajniji poslovni podaci u jednoj SMS poruci.

Zašto SMS poruka?

Iako smo korištenje usluga na samom portalu maksimalno prilagodili svim Vašim potrebama, usluga "NAJZNAČAJNIJI POSLOVNI PODACI U JEDNOJ SMS PORUCI" omogućuje još brži i jednostavniji pregled svih podataka o tvrtki na temelju kojih možete donijeti sigurniju poslovnu odluku.

Bilo da ste IT stručnjak ili poduzetnik s osnovnim znanjem korištenja računala, ova usluga svakako će Vam biti od koristi. Ako nemate vremena za detaljan pregled poslovnih podataka ili želite steći brz uvid u poslovanje potencijalnog suradnika ili konkurencije, u jednoj SMS poruci saznat ćete sve, bez potrebe za dodatnim pretraživanjem portala.

Saznajte je li tvrtka s kojom planirate poslovnu suradnju ikada bila u blokadi, koliki su joj prihodi i dobit. Možete se informirati i o poslovanju konkurentske tvrtke te tako donijeti precizniju poslovnu odluku.

Podaci koje primate u SMS poruci su ažurni na dan slanja poruke. Informacije o blokadama svakodnevno ažuriramo, a financijski podaci izvučeni su iz prošlogodišnjeg izvješća koje je tvrtka predala FINA-i.

Zašto Vam šaljemo poslovne podatke putem SMS-a?
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaćaju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuće CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke poduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetno izvješće

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti poduzeća i njegovom sigurnom poslovanju